SkyJack - Az elektromos ollós emelők piacvezetője

2020-03-12

A SkyJack több mint három évtizedes (1985 óta gyárt ollóst) szakértelemmel rendelkezik, továbbá az elektromos ollós emelőgépek piacvezetőjeként tartják számon. A termékeket úgy tervezték, hogy azok könnyen karbantarthatók és fenntarthatók legyenek. A minőségi tervezésen túl, a technológiai megfontoltság is elengedhetetlen szempont a cég számára, amelyek eredményeképpen erős megbízhatóság jellemzi a SkyJack gépeket. További lényeges tényező a problémamentes és költséghatékony szervizelés, ezzel biztosítva az alacsony fenntartási költségeket.

Emelőgépeik - típusuktól függően - kiemelkedő platform kapacitással, fölé nyúlási értékkel, kapaszkodó- valamint pozicionálási képességgel rendelkeznek. Egyes emelők a beltéri munkákhoz is ideális választásnak bizonyulnak, precíz és finom mozgásuknak köszönhetően.

Nézzük, milyen SkyJack emelők közül választhatnak.

Oszlopos emelők

Az oszlopos emelők kezelése kifejezetten egyszerű, alacsony fenntartási költségekkel rendelkeznek, valamint nincs káros anyag kibocsátásuk. Alacsony padlóterheléssel rendelkeznek, mi több, felvonókban is szállíthatók, így a több szintű munkahelyek egyik közkedvelt gépe.

Oszlopos emelőgépeink: https://www.profirent.co.hu/skyjack-vertical-mast-lift

 

Elektromos ollós emelők

Az akkumulátoros ollós emelőgépek ideálisak beltéri munkákhoz. Precíz mozgásuknak köszönhetően az érzékeny anyagok körüli finom mozgásokra is alkalmasak ezek a gépek.  

Elektromos ollós emelőgépeink: https://www.profirent.co.hu/skyjack-elektromos-ollos-emelok

 

Kompakt ollós emelők

A kompakt emelőgépek figyelemreméltó platform kapacitással és piacvezető kapaszkodó képességgel (akár 50%-os emelkedőig) rendelkeznek. Ezek a gépek a keresztirányú szimmetrikus négykerék meghajtással maximális nyomatékot szolgáltatnak minden kerék számára, ezáltal kiemelkedő teljesítményt nyújtanak minden terepen. Diesel és elektromos kivitelben is elérhetők.

Kompakt ollós emelőgépeink: https://www.profirent.co.hu/skyjack-kompakt-ollos-emelok

 

Dízel ollós emelők

Ezek, a kültérre, terepre gyártott ollós emelőgépek a piacon található legnagyobb kosárral és emelőkapacitással büszkélkedhetnek. Tengelytalpú négykerék meghajtásuknak köszönhetően, kiemelkedő működést biztosítanak minden terepen.

Dízel ollós emelőgépeink: https://www.profirent.co.hu/skyjack-dizel-ollos-emelok

 

Elektromos karos emelők

A karos emelők precíz pozícionálási képességeket kínálnak, mindezt nagy gémmel és piacvezető fölé nyúlási értékekkel. A gépek szűk fordulási sugara és a minimális kilengése ideálissá teszi őket korlátozott területeken történő manőverezéshez. 

Elektromos karos emelőgépek: https://www.profirent.co.hu/skyjack-elektromos-karos-emelok

 

Dízel karos emelők

Az elektromos karos emelőkhöz hasonlóan, a dízel karos emelők is precíz pozícionálási képességgel, nagy kapacitású gémmel és fölé nyúlási értékekkel rendelkeznek. Használata szintén a nehezen megközelíthető területeken ajánlott.

Dízel karos emelőgépek: https://www.profirent.co.hu/skyjack-dizel-karos-emelok

 

Teleszkópos emelők

A SkyJack teleszkópos emelői azokon a területeken bizonyulnak ideális választásnak, ahol kulcsfontosságú a nagy vízszintes és függőleges kinyúlás. Ezek a gépek pontos pozícionálást kínálnak, nagy kapacitású platformokkal és piacvezető kinyúlási értékekkel párosítva.

Teleszkópos emelőgépek: https://www.profirent.co.hu/skyjack-teleszkopos-emelok

 

 

További termékeinket az alábbi oldalon tudják megtekinteni: https://www.profirent.co.hu/ertekesites

 

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás