Anyagmozgatás gépei, utánfutók bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől


Anyagmozgatás gépei, utánfutók

Raklapos áruk, nehéz tárgyak mozgatása: anyagmozgató gép bérlés, kölcsönzés

Raklapos áruk és nehéz tárgyak mozgatására és emelésére alkalmas eszközeink (kézi hidraulikus raklapmozgatók, közismert nevükön raklapmozgató békák, valamint teheremelők, magasemelésű raklapemelők és utánfutók) országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Sokoldalúság, kompatibilitás

Kölcsönözhető anyagmozgató gépeinket sokoldalúra tervezték, számos kompatibilis anyagmozgató tartozékkal, hogy mind iparági, mind civil alkalmazási területeken képesek legyenek helytállni. Ideálisak ipari létesítményekben, logisztikai központokban, bevásárló csarnokokban, egészségügyi és oktatási közintézményekben, vendéglátó- és élelmiszeripari létesítmények hűtő/tárolótereiben. Könnyen, gyorsan, szerszámok nélkül, pillanatok alatt beállítható, szabványos és állítható villával rendelkező emelőgépek, melyek munkamagassága akár elérheti a 8 métert is.

Többféle és könnyű kezelhetőség

Többféle rakománykezelési lehetőséget biztosítanak, a keskeny, rövid és alacsony profiljuknak köszönhetően könnyen felpakolhatók egy platós kisteherautóra, közúton való szállításuk nem okoz gondot, a kompakt kivitelezésük egyszerűvé teszi a helyszínre szállítás logisztikáját is. Alacsony hasmagasságuk miatt egyenletes, sima területen alkalmazhatók biztonságosan.

Folyamatos használatra tervezve

Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető kisgépünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adunk át. Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő anyagmozgató gépek és eszközök kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

1 Termék
Kép
Terméknév
Bérlés időtartama
Ár / nap
Összehasonlítás
Összehasonlításhoz jelölje be a négyzetet és a termék hozzáadódik az összehasonlítás listájához. Egyszerre maximum csak 4 termék összehasonlítására van mód!
Árajánlat alapján

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás