Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Anyagmozgatás gépei, utánfutók Kép

Anyagmozgatás gépei, utánfutók

Raklapos áruk, nehéz tárgyak mozgatása: anyagmozgató gép bérlés, kölcsönzés

Raklapos áruk és nehéz tárgyak mozgatására és emelésére alkalmas eszközeink (kézi hidraulikus raklapmozgatók, közismert nevükön raklapmozgató békák, valamint teheremelők, magasemelésű raklapemelők és utánfutók) országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Sokoldalúság, kompatibilitás

Kölcsönözhető anyagmozgató gépeinket sokoldalúra tervezték, számos kompatibilis anyagmozgató tartozékkal, hogy mind iparági, mind civil alkalmazási területeken képesek legyenek helytállni. Ideálisak ipari létesítményekben, logisztikai központokban, bevásárló csarnokokban, egészségügyi és oktatási közintézményekben, vendéglátó- és élelmiszeripari létesítmények hűtő/tárolótereiben. Könnyen, gyorsan, szerszámok nélkül, pillanatok alatt beállítható, szabványos és állítható villával rendelkező emelőgépek, melyek munkamagassága akár elérheti a 8 métert is.

Többféle és könnyű kezelhetőség

Többféle rakománykezelési lehetőséget biztosítanak, a keskeny, rövid és alacsony profiljuknak köszönhetően könnyen felpakolhatók egy platós kisteherautóra, közúton való szállításuk nem okoz gondot, a kompakt kivitelezésük egyszerűvé teszi a helyszínre szállítás logisztikáját is. Alacsony hasmagasságuk miatt egyenletes, sima területen alkalmazhatók biztonságosan.

Folyamatos használatra tervezve

Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető kisgépünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adunk át. Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő anyagmozgató gépek és eszközök kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

Anyagmozgatás gépei, utánfutók Kép

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást a legkisebbtől a legnagyobb teheremelő gépeinkig. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Az anyagmozgató gépek bérléséhez keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére a megfelelő anyagmozgató gép kiválasztásához.   
A kisgépek túlnyomó többsége, beleértve az anyagmozgató gépeket, akár személyautóval ill. 750 kg teherbírású utánfutóval szállítható, de igény esetén vállaljuk bizonyos eszközök helyszínre ki- és visszaszállítását is.  
Nem. Az anyagmozgató gépek használata egyszerű, különösebb betanítást nem igényel. A munkavédelmi törvény előírása alapján azonban a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek a különböző kisgépek szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzá kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Igen, amennyire kapacitásunk engedi, tudunk kezelőszemélyzetet is biztosítani a gépeinkhez.  
Nem minden anyagmozgató gép található meg az összes kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál, a profirent@profirent.hu vagy a nehezgep@profirent.hu email címek egyikén.