Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Betonmaró gépek Kép

Betonmaró gépek

Elektromos és benzines betonmaró gép bérlés, kölcsönzés

Betonmaró gépeinket betonfelületek szintre hozásához, szintre marásához használhatja. A néhány mm-től a több cm-ig terjedő szinteltérések kezelésére, továbbá a régi, elkopott, elhasználódott felületek átalakítására is kiválóan alkalmasak. Padló felületek egyenetlenségeiken kijavítására a legjobb választások, egy fogással 1-2 mm mélységig. Használata után csíkos, érdes felület marad, így azt csiszolni szükséges. Burkoláshoz remekül előkészíti a felületet.

Széles bérelhető paletta

Blastrac, Schwamborn és Husqvarna gyártmányú, benzines és elektromos aszfaltmaró gépek széles skáláját kínáljuk bérbeadásra. Könnyű kezelésüknek és manőverezhetőségüknek köszönhetően mindkét erőforrású gépeink népszerű termékek saját kategóriájukban.

Országos lefedettség, azonnal bevethető állapot

Bérelhető betonmaróink országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt. A betonmaróinkra a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető kisgépünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Szakképzett kollégák, magas minőségű műszaki tanácsadás

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő betonmaró gép, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a lehető leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

 

Betonmaró gépek Kép

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást az összes betonmaró gépünkre is, ezzel támogatva ügyfeleink napi munkáit. Utánfutó bérlésre is van lehetőség, amennyiben az ügyfél szeretné elszállítani az eszközt.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

- Aljzathibás, elöregedett, elkopott betonfelületek korrigálása, új felület előkészítése, megágyazás csemperagasztóhoz ill. más aljzatkiegyenlítőhöz: igen
- Betonfelületek szintezése, csemperagasztó eltávolítás: igen
- Csúszásmentesítés, rovátkálás: igen
- Több mm - több cm-es réteg eltávolítása szintrehozás céljából: igen
- Beton felső rétegének megmunkálása, a felső 1 mm csiszolása, tisztítása, kaparása, a végleges felület kialakítása: nem, helyette betoncsiszoló bérlése ajánlott 
- Beton polírozása, fényesre csiszolása: nem, helyette polírozó gép bérlése ajánlott.
Benzines betonmaróinkat kültéri betonfelületek munkálataihoz ajánljuk.  
Elektromos betonmaróink 230V, illetve ipari árammal (400V) működő gépek. A 220V-os, kisebb munkaszélességű gépeket maximum 100-200 m2 terjedelmű munkához, az ipari árammal (400V) működő, nagyobb munkaszélességű gépeket pedig nagyobb terjedelmű, akár sok száz m2 felületű beton marásához ajánljuk.  
A beton marásakor nagy mennyiségű por keletkezik, amely egészségre ártalmas. Másrészt a por belekerül a marógép rendszerébe, csökkenti a gép hatékonyságát, ill. akár a berendezés meghibásodásához vezethet. A betonmaró gépeinkhez nagy teljesítményű, automata szűrő tisztítású, ipari porszívó bérlését ajánljuk.   
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
A betonmarót nem szabad a betonfelület széléig vezetni, a falfelület határától legalább 6-8 cm-t el kell hagyni. A fal melletti részeken kézi betoncsiszolóval vagy kalapáccsal kell leütni, „lestokkolni” a felületet.   
A betonmaró használatához megfelelő türelem és óvatosság kell, ugyanis a berendezés hajtása egy oldalon van, ezért az egyoldalú tengelyterhelés és a gép saját tömege képes eltörni, meghajlítani a tengelyt. Az első fogást nem szabad nagyon mélyre állítani, hanem ún. „érintőre” kell venni. Ha nagyon mélyre engedjük, akkor akár azonnal el tudja törni a tengelyeket. Kicsi (néhány milliméteres) fogást kell venni (csilingelő hang jelzi ezt), és többszöri fogásból kell elvégezni a marást.   
Nem minden eszköz található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
A gép bérléséhez keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére.