Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kézi hidraulikus magasemelésű raklapemelő Kép

Kézi hidraulikus magasemelésű raklapemelő

Manuális magasemelésű raklapemelő kölcsönzés, bérlés - egyszerű szállíthatóság, könnyen kezelhetőség

Kölcsönözhető kézi hidraulikus PAGÁT gyártmányú raklapemelők EUR raklapok alkalmi emeléséhez, fel- és lepakolásához, mozgatásához ajánlottak. Kézi mozgatásuknak köszönhetően karbantartásuk elenyésző, és állandóan használatra készek. Könnyen kezelhetők: az emelés a kormányrúddal is végrehajtható, de egy lábpedállal is megoldható ugyanez. Egyszerű szállíthatóság jellemző rájuk (akár egy kisteherautó csomagtartójába is beférnek). Minden bérelhető kézi magasemelésű raklapemelőt folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adunk át.

19 telephely, óriási készlet

Bérelhető kézi magasemelésű raklapemelőink országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb kölcsönözhető géppel és eszközzel együtt. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!

Szakképzett segítség

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő kézi hidraulikus magasemelésű raklapemelők, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a lehető leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

Kézi hidraulikus magasemelésű raklapemelő Kép
  Márka és típus / Type No. Emelési magasság(M) Teherbírás(KG) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) INDÍTÓKULCS Ár
PAGÁT SDJ1000 1,6 1000 1700 1980 750 210 NEM
6 900 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást a legkisebbtől a legnagyobb teheremelő gépeinkig. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

A balesetek elkerülése érdekében az eszközt csak egyenes beton, aszfalt vagy műgyanta padlón szabad beüzemelni és használni!  
Az eszköz bérléséhez keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére a megfelelő magasemelésű raklapemelő kiválasztásához.   
A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A magasemelésű raklapemelők könnyen, 1,5t teherbírású platós vagy dobozos kisteherautóval szállíthatók, de igény esetén vállaljuk az eszközök helyszínre ki- és visszaszállítását is.  
Nem. A munkavédelmi törvény előírása alapján azonban a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek a különböző kisgépek szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzá kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Kisgépeinkhez, beleértve a magasemelésű raklapemelőket, jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.