Áramfejlesztők bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől


Áramfejlesztők

Áramfejlesztő bérlés, kölcsönzés

Bérelhető vontatható, stabil és hordkeretes áramfejlesztőink (ismert nevükön aggregátorok), üzemanyag tartályaink és konténereink, világító állványaink, építési elektromos elosztószekrényeink és kábel csatornáink hatékony és biztonságos áramellátást biztosítanak kültéri és beltéri célú felhasználásra egyaránt

Aggregátorok a legkülönbözőbb helyzetekre

Ha Önnek olyan helyen van szüksége áramra, ahol nem áll rendelkezésre villamosenergia hálózat, vagy állandó villanyellátásra van szüksége, és szeretné az esetleges áramkimaradásokat áthidalni, kölcsönözhető aggregátorainkra feltétel nélkül támaszkodhat. Áramfejlesztőink magukba foglalnak egy belsőégésű motort, amely lehet benzin, motorolaj vagy gázüzemű, továbbá egy generátort, amely a motor által létrehozott energiát villamosárammá alakítja. Csak egy kanna üzemanyagra és az áramfejlesztőre lesz szüksége, és máris élvezheti az elektromos áram előnyeit, bárhol is legyen.

Kifinomult logisztika, országos lefedettség

A Profirentnél büszkék vagyunk kifinomult logisztikánkra és országos lefedettségünkre. Kölcsönözhető aggregátoraink többféleképpen szállíthatók, és átgondolt kialakításuk egyszerűvé teszi a helyszíni szállítás logisztikáját. Országszerte 19 telephellyel és közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és berendezéssel rendelkezünk, így bárhol is legyen, ki tudjuk elégíteni az Ön igényeit. 

Folyamatos használatra tervezve

Az áramfejlesztőinkre az ipari minőség és sokoldalú, átgondolt használhatóság jellemző. Minden mobil térelválasztónkat használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át. Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő termékek kiválasztásában, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb funkcionalitást biztosítsuk!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás