Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Gyepszellőztetők Kép

Gyepszellőztetők

Gyepszellőztető bérlés, kölcsönzés

Bérelhető gyepszellőztetőink remek szolgálatot tesznek a kertben: megfelelő mennyiségű oxigénhez juttatják a pázsit gyökérzetét, és egyúttal a moharéteg negatív hatásait is semlegesítik. Az erős és egészséges zöld gyep sok törődést és gondoskodást igényel: a fűszálaknak rendszeres vágásra és megfelelő mennyiségű nedvességre van szüksége, csak így tudnak kellően megerősödni. A fű fejlődésének alapvető feltétele a gyökerek megfelelő oxigénellátása, amelyet a gyepszellőztető rendszeres használatával érhet el.

Kiváló minőségű kombinált készülékeink gyepszellőztetőként a levelekből, mohából vagy gyomból származó filcesedéseket fésülik ki a fűszálak közül, a leveleket és növénymaradványokat gyűjtik össze. Az erőteljes motornak köszönhetően az acélpengés késhenger könnyedén behatol a gyepbe, és alaposan eltávolítja a gyepfilcet, valamint a moha és növényi maradékot. Ezt követően pedig talajlazítóként a gép a gyepes föld megművelését és a gyep- és fűfelületek regenerálását is elvégzi

Szakképzett segítség és minden szükséges kiegészítő

SOLO gyártmányú, benzines és elektromos kölcsönözhető gyepszellőztetőink közül válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet, kérje szakképzett kollégáink segítségét az ideális gép, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát! A kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Költséghatékony és problémamentes munkavégzés - Ipari minőség

Professzionális gyepszellőztetőink gondoskodnak a költséghatékony, ugyanakkor precíz és problémamentes kerti munkálatok lebonyolításáról. 
Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű bérelhető gépeink a teljes kerti munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.
Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, kiváló ár-érték arány, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden kölcsönözhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

 

Gyepszellőztetők Kép
  Márka és típus / Type No. Munkaszélesség(CM) Erőforrás Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Ár
SOLO S516 36 elektromos 600 400 600 32
7 500 Ft + ÁFA -tól
SOLO S518 40 benzin 600 400 500 32
7 500 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást összes kerti gépünkre, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáit.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

A téli időszakot követően a fűszálak új életre kelnek, ekkor fejlődnek a legnagyobb ütemben. A nedvesség miatt összetömörült talaj viszont nem kedvez a gyep fejlődésének, ugyanis az újjáéledéshez megfelelő mennyiségű oxigénre is szükség van. A fűszálak tövén az olvadást követő időszakban megjelenő moharéteg megakadályozza a talaj szellőzését, emiatt a gyökérzóna kevesebb oxigénhez jut, ami gátolja a fűszálak rendes fejlődését. A vékony moharéteg vízmegtartó hatással is rendelkezik, így képes akár jelentős mennyiségű csapadékot is elvonni a gyökérzettől. A nedvességet magában tartó moharéteg nagyszerű táptalaja a mikroorganizmusoknak, amelyek a fűszálak megbetegedését okozhatják. Mivel a gyep a nedvességet kénytelen a moharétegtől elvonni, ezért mélyebb gyökérzete nem alakul ki. A nyári szárazság idején ez akár végzetes veszélyt is jelenthet a gyep számára. A megfelelő gyepszellőztetésnek köszönhetően ezeket a problémákat könnyedén megoldhatjuk.   
Legyen kényelmesen tolható: ezt az ergonomikus tolókarok teszik lehetővé. A munkavégzés mélysége legyen több fokozatban állítható, hogy mindig optimális eredményt érjünk el. Végezetül rendelkezzen fűgyűjtő kosárral, hogy ne kelljen a nyesedék eltakarításával foglalkozni. Bérelhető gyepszellőztető gépeink tökéletesen megfelelnek a kényelem, az ergonómia és a praktikum szempontjainak, azaz mindhárom felsorolt elvárásnak eleget tesznek.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden gyepszellőztető található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A gyepszellőztetők használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Igen, egyes gépeinkhez biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Gyepszellőztetőinkhez jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.