Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Polisztirol vágók Kép

Polisztirol vágók

Polisztirolvágó kölcsönzés, bérlés

A szakszerű, pontos szigeteléshez mára nélkülözhetetlenné vált a hungarocell vágó használata. Bérelhető, EUROKOMAX típusú polisztirolvágóink professzionális, tiszta, gyors, egyszerűen kezelhető, minőségi alkatrészekből összeállított gép. Magyar gyártmányú készülékek (hungarocell, nikecell, eps-, xps és sztiropor) vágására való.

Folyamatos fejlesztés eredménye

Jellemzőik, hogy az évek során folyamatosan a felmerülő ügyféligények szerint lettek továbbfejlesztve. A felhevített vágószál kb. 300°C-on tűpontosan szeli a hungarocell táblát. A gép porfestett alumíniumvázból készült, egy ember is könnyen elbírja, kihajtható lábaival bárhol felállítható, csak a falnak kell dönteni és a dugaljat a konnektorba csatlakoztatni (230V). Bekapcsolás után 3-4 másodperc múlva, amikor a vágószál felmelegedett, azonnal üzemkész. A vágási mélység beállítható és rögzíthető, nincs szükség előjelölésre, így rengeteg méretű lapot előállíthatunk a helyszínen.

Nincs hulladék

Használat után nem marad semmi hulladék, nem foszlik és szóródik szét az anyag. Szögmérő és skálázott vonalzók (jobb és bal oldalon is) segítik a vágást. Egyenesen vagy tetszőleges szögben vághatunk vele. Kivágások, beszúrások, dekorációk is készíthetők általa. CE tanúsítvánnyal, TÜV Nord engedéllyel rendelkeznek. A vágási vastagság 20–60 cm, a vágási hossz 106–132 cm, a vágási mélység pedig 28-38 cm között választható.

Folyamatosan karbantartott eszközök, szakképzett segítség

Minden polisztirolvágónkat folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át. Hungarocell vágóink országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt. Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő nikecell vágó, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

Polisztirol vágók Kép
  Márka és típus / Type No. Ár
Nincsenek termékek

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk vágógépeink szállítását, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáját.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Az EUROKOMAX huzal egy speciális nikkel – króm (NiCr8020/0,65) ötvözetből készült, profi minőségű huzal: hosszabb élettartamú, strapabíró, nehezebben szakad, hajlítható, illetve rugalmasabb (nem törik meg könnyen). Továbbá stabilabb a hőmérséklete, vékonyabb a huzalátmérője (Ø0,65 mm), ami által pontosabb a vágás.  
A polisztirolhoz kevert grafitadalék a sugárzásos hőátadást csökkenti, így a polisztirolnak alacsonyabb hővezető képessége, ezáltal jobb hőszigetelése lesz. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy azonos hőszigetelés, vékonyabb táblák használatával is elérhető.  A csökkentett hővezető képesség miatt magasabb hőmérséklet kell a vágás eléréséhez. Mivel a gép transzformátora által leadott áramerősség ugyanakkora, így csak vastagabb vágószál alkalmazásával érhető el nagyobb elektromos ellenállás és ezzel nagyobb vágási hőmérséklet.  
Igen. Plusz laptámasz rögzíthető a bérelhető eszközeinkre, amely stabilabban tartja a polisztiroltáblát. 2-2 db furat található a gépeken jobb és bal oldalt is, ahova rögzíteni lehet. Ez főleg a polisztiroltábla síkjával párhuzamos vágásoknál nyújt nagy segítséget, de természetesen sok más esetben is.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.  
Nem minden kisgép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A polisztirol vágók használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Nem. Minden polisztirol vágót folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adunk át.  
Polisztirol vágóinkhoz jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.