Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Betonvágók Kép

Betonvágók

Betonvágó bérlés, kölcsönzés

Betonvágáshoz, hézagvágáshoz, aszfaltvágáshoz vagy fugavágáshoz szükséges bérelhető eszközeink országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Bizonyított gyártó - költséghatékony megoldás

HUSQVARNA gyártmányú, normál árammal működő betonvágóink precízek, problémamentesek, hatékonyak, könnyen szállíthatók és egyszerűen használhatók. Tökéletes az összhang az anyag, a gép és a vágótárcsa között, mindezt az eszközeink költséghatékonyan biztosítják az ügyfeleink számára.

Magasszintű műszaki konzultáció

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő betonvágó, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

Betonvágók Kép
  Márka és típus / Type No. Ár
Nincsenek termékek

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk vágógépeink szállítását, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáját.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Bérelhető gépeink tökéletesen alkalmasak bevágások, hornyok és vájatok elkészítésére beton és aszfaltburkolatokon. Felhasználási területeik a következők:
- Közműépítés és kátyúzás során az aszfalt, valamint a beton útburkolatók felbontására és átvágására használják bérelhető kisgépeinket. A burkolat felbontása és későbbi helyreállítása sokkal egyszerűbbé válik, ha előtte bevágják a nyomvonalak szélét egy aszfaltvágó géppel.
- A hézagvágó gépekkel olyan hornyokat is lehet vágni az útburkolatba, amelyek megkönnyítik az elektromos kábelek elhelyezését (például forgalomirányító-számláló rendszerek telepítésénél).
- Dilatációs hézagok (felpúposodott burkolatok) kivágása során. A betonból készült burkolatok a bedolgozás után elkezdenek zsugorodni, és térfogatuk a hőmérséklet hatására változik. A térfogatváltozás okozta repedéseket úgy lehet megelőzni a beton szilárdulási ideje alatt, ha a betonvágó géppel hosszában és keresztben is vágunk hézagokat.
A betonvágók fontos része a vágótárcsa, aminek a vágósebessége és élettartama meghatározza, hogy milyen építőanyagokhoz lehet használni a gépet. Hézagvágó vásárlásnál tehát az adott építőanyaghoz ajánlott vágókorongot kell választanunk. Ez többek között lehet betonvágó, téglavágó, márvány- és gránitvágó, vasbeton- és acélvágó, valamint mészhomokkő-vágó.  
Háromféleképpen: vizes, száraz, és vizes-száraz tárcsával. Ez az információ mindig meg van adva a korongon, hogy maga a korong milyen üzemmódra alkalmas. Amíg ezt nem ellenőrzi, addig semmiképp ne kezdjen el vele dolgozni, mert perceken belül tönkre mehet a hézagvágó korongja! Száraz vágásnál például az egyik legjobb választást jelentik a gyémánt tárcsák, amelyekkel akár 10 cm-es mélységig is tökéletesen lehet dolgozni.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden vizesvágó található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A betonvágók használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Betonvágó gépeinkhez jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.