Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Alumínium guruló állványok

Alumínium guruló állvány bérlés, kölcsönzés

Bérelhető alumínium guruló állványaink rendkívül sokoldalú és praktikus felhasználást lehetővé tevő szerkezetek, amelyeket a különböző iparágakban történő alkalmazások széles körére terveztek. Biztonságos munkaplatformot biztosítanak a munkások számára, és lehetővé teszik a magasabban fekvő területek megközelítését. Nehéz terhek vagy berendezések mozgatásának és elhelyezésének megkönnyítésére használhatók. Különböző ipari, építőipari és rendezvényhelyzetekben stabilitást és mobilitást biztosítanak.

Széles választék, kültéri és beltéri felhasználás

Válogasson széles választékú, bérelhető alumínium guruló állványaink közül, melyeket országosan 19 kirendeltségünk segítségével biztosítunk ügyfeleink részére. Instant, Altrex és Rux típusú munkaállványaink a legkülönbözőbb méretösszeállításban állnak ügyfeleink rendelkezésére. Az állványpalló szélessége alapján megkülönböztetünk „mini” (0,6 m) állványt, „keskeny” állványt (0,75 m) és „széles” állványt (1,35 m). A járólap hossza mini esetén 1m, keskeny esetén 1,5 m, ill. széles esetén 2,6 m. A járólap magassága méteres lépésekben választható, mini állványnál 4m-ig, keskeny állványnál 8 m-ig, széles állványnál 12 m-ig. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmasak: a mini és keskeny kivitelek könnyen szerelhető szűk átjárókban, üzletekben, tároló helyiségekben vagy gyárakban a gépek között, a széles guruló állványok pedig ideálisak például mennyezeti munkák végzéséhez.

Tartósság, könnyű manőverezhetőség

Ezek az állványok kiváló minőségű alumíniumból készülnek, biztosítva a tartósságot és a könnyű manőverezhetőséget. Gördülő képességükkel kényelmet és rugalmasságot biztosítanak, lehetővé téve a nehéz terhek vagy berendezések könnyű szállítását és elhelyezését. A Profirent neves bérbeadó cég alumínium guruló állványokat kínál általános ipari felhasználásra, építési projektekhez, a rendezvényszektorban, valamint magánszemélyek számára.

Teljeskörű logisztikai szolgáltatás, országos lefedettség

A Profirentnél büszkék vagyunk kifinomult logisztikánkra és országos lefedettségünkre. Tisztában vagyunk a berendezések időben történő kiszállításának fontosságával, és jól kiépített logisztikai hálózatunk akár azt is lehetővé teszi, hogy alumínium guruló állványait azonnal a kívánt helyre szállítsuk. Az országszerte 19 telephelyen működő hálózatunkkal képesek vagyunk lefedettséget és támogatást nyújtani, bárhol is legyen szükség az eszközökre. Elkötelezett szakemberekből álló csapatunk biztosítja, hogy igény esetén a helyszínre szállítás és a begyűjtés logisztikája is zökkenőmentes és problémamentes legyen. Elsődleges prioritásként kezeljük ügyfeleink elégedettségét, és arra törekszünk, hogy a megbízhatóság és a szolgáltatás minősége tekintetében felülmúljuk az Ön elvárásait.

 

guruló állvány bérlés
  Márka és típus / Type No. JÁRÓLAP MAGASSÁGOK (M)(M) MUNKAMAGASSÁGOK (M)(M) JÁRÓLAP HOSSZÚSÁG (MM)(MM) JÁRÓLAP SZÉLESSÉG (MM)(MM) Teherbírás(KG) Ár
761243-R 2,6-12,6 4,6-14,6 2600 800 200
7 000 Ft + ÁFA -tól
761243-SN 2-8 4-10 2600 750 200
5 800 Ft + ÁFA -tól
761243-SW 2-12 4-14 2600 1350 200
6 400 Ft + ÁFA -tól
MINI ÁLLVÁNY 4 6 1000 610 200
7 100 Ft + ÁFA -tól
MINI ÁLLVÁNY PLUSZ 4 6 1470 610 200
7 100 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást gurulós állványainkra, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.  
Igen, igény esetén képzett szakembert biztosítunk a telepítési és bontási munkálatokhoz egyaránt.  
A mobil állvány kiválasztása során az alapvető méreteken felül fontos tudni, hogy a munkamagasság nem egyenlő a járólap magasságával! Az állványpalló vagy más néven járólap szélessége alapján megkülönböztetünk „mini” (0,6m) állványt, „keskeny” állványt (0,75 m) és „széles” állványt (1,35 m). A járólap hossza mini esetén 1m, keskeny esetén 1,5m, ill. széles esetén 2,6 m. A járólap magassága méteres lépésekben választható, mini állványnál 4m-ig, keskeny állványnál 8 m-ig, széles állványnál 12 m-ig. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmasak: a mini és keskeny kivitelek könnyen szerelhető szűk átjárókban, üzletekben, tároló helyiségekben vagy gyárakban a gépek között, a széles guruló állványok pedig ideálisak például mennyezeti munkák végzéséhez.  
A kategória eszközeit folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adjuk át.  
Az alumínium guruló állványok az építkezéseken felállított ideiglenes szerkezetek, amelyek biztonságos munkaplatformot biztosítanak a munkások számára, és lehetővé teszik a magasabban fekvő területek megközelítését. Nehéz terhek vagy berendezések mozgatásának és elhelyezésének megkönnyítésére használhatók. Különböző ipari, építőipari és rendezvényhelyzetekben stabilitást és mobilitást biztosítanak.  
Az alumínium guruló állványok biztosítják a munkások biztonságát a magasban, stabil platformot biztosítanak a feladatok elvégzéséhez, és megkönnyítik az anyagok és berendezések mozgatását.  
Az alumínium guruló állvány bérlése költséghatékony megoldás, mivel kiküszöböli az egyszeri beruházásokat és a folyamatos karbantartási költségeket.  
Az építési állványok széles választékát kínáljuk, beleértve az alumínium guruló állványokat, a hagyományos cső- és bilincsállványokat, a rendszerállványokat és a mobil állványtornyokat.  
Igen, alumínium guruló állványaink megfelelnek minden szükséges biztonsági előírásnak és ipari szabványnak, hogy biztosítsák a munkaterületen dolgozók épségét.  
Igen, személyre szabható állványozási megoldásokat kínálunk, hogy megfeleljenek az Ön építési projektjének egyedi igényeinek.  
Igen, az alumínium guruló állványainkat úgy tervezték, hogy könnyen manőverezhetők legyenek. Könnyű szerkezetük és gördülő képességük miatt a helyváltoztatás során rendkívül mobilisak és kényelmesen használhatóak.  
Az alumínium guruló állványaink teherbírása az adott modelltől függően változik. A súlykapacitásra vonatkozó részletes információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.  
Természetesen! Rugalmas bérlési lehetőségeket kínálunk, beleértve a rövid távú bérlést is, hogy alkalmazkodni tudjunk a munkavégzés időtartamához és követelményeihez.  
Igen, alumínium guruló állványaink beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak. Úgy terveztük őket, hogy ellenálljanak a különböző környezeti körülményeknek.