Alumínium guruló állványok bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől


Alumínium guruló állványok

Alumínium guruló állvány bérlés, kölcsönzés

Bérelhető alumínium guruló állványaink rendkívül sokoldalú és praktikus felhasználást lehetővé tevő szerkezetek, amelyeket a különböző iparágakban történő alkalmazások széles körére terveztek. Biztonságos munkaplatformot biztosítanak a munkások számára, és lehetővé teszik a magasabban fekvő területek megközelítését. Nehéz terhek vagy berendezések mozgatásának és elhelyezésének megkönnyítésére használhatók. Különböző ipari, építőipari és rendezvényhelyzetekben stabilitást és mobilitást biztosítanak.

Széles választék, kültéri és beltéri felhasználás

Válogasson széles választékú, bérelhető alumínium guruló állványaink közül, melyeket országosan 19 kirendeltségünk segítségével biztosítunk ügyfeleink részére. Instant, Altrex és Rux típusú munkaállványaink a legkülönbözőbb méretösszeállításban állnak ügyfeleink rendelkezésére. Az állványpalló szélessége alapján megkülönböztetünk „mini” (0,6 m) állványt, „keskeny” állványt (0,75 m) és „széles” állványt (1,35 m). A járólap hossza mini esetén 1m, keskeny esetén 1,5 m, ill. széles esetén 2,6 m. A járólap magassága méteres lépésekben választható, mini állványnál 4m-ig, keskeny állványnál 8 m-ig, széles állványnál 12 m-ig. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmasak: a mini és keskeny kivitelek könnyen szerelhető szűk átjárókban, üzletekben, tároló helyiségekben vagy gyárakban a gépek között, a széles guruló állványok pedig ideálisak például mennyezeti munkák végzéséhez.

Tartósság, könnyű manőverezhetőség

Ezek az állványok kiváló minőségű alumíniumból készülnek, biztosítva a tartósságot és a könnyű manőverezhetőséget. Gördülő képességükkel kényelmet és rugalmasságot biztosítanak, lehetővé téve a nehéz terhek vagy berendezések könnyű szállítását és elhelyezését. A Profirent neves bérbeadó cég alumínium guruló állványokat kínál általános ipari felhasználásra, építési projektekhez, a rendezvényszektorban, valamint magánszemélyek számára.

Teljeskörű logisztikai szolgáltatás, országos lefedettség

A Profirentnél büszkék vagyunk kifinomult logisztikánkra és országos lefedettségünkre. Tisztában vagyunk a berendezések időben történő kiszállításának fontosságával, és jól kiépített logisztikai hálózatunk akár azt is lehetővé teszi, hogy alumínium guruló állványait azonnal a kívánt helyre szállítsuk. Az országszerte 19 telephelyen működő hálózatunkkal képesek vagyunk lefedettséget és támogatást nyújtani, bárhol is legyen szükség az eszközökre. Elkötelezett szakemberekből álló csapatunk biztosítja, hogy igény esetén a helyszínre szállítás és a begyűjtés logisztikája is zökkenőmentes és problémamentes legyen. Elsődleges prioritásként kezeljük ügyfeleink elégedettségét, és arra törekszünk, hogy a megbízhatóság és a szolgáltatás minősége tekintetében felülmúljuk az Ön elvárásait.

 

3 Termék
Kép
Terméknév
Bérlés időtartama
Ár / nap
Összehasonlítás
Összehasonlításhoz jelölje be a négyzetet és a termék hozzáadódik az összehasonlítás listájához. Egyszerre maximum csak 4 termék összehasonlítására van mód!
Árajánlat alapján
Összehasonlítás
Összehasonlításhoz jelölje be a négyzetet és a termék hozzáadódik az összehasonlítás listájához. Egyszerre maximum csak 4 termék összehasonlítására van mód!
Árajánlat alapján
Összehasonlítás
Összehasonlításhoz jelölje be a négyzetet és a termék hozzáadódik az összehasonlítás listájához. Egyszerre maximum csak 4 termék összehasonlítására van mód!
Árajánlat alapján

Mobil állvány kölcsönzésének menete

1. Telefonon, online vagy telephelyeink valamelyikén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot

2. Mondja el, mutassa meg nekünk, hogy mekkora állványra lenne szüksége, milyen munkához

3. A részletek tisztázását követően elkészítjük az árajánlatot

4. Az ajánlat elfogadása után leszervezzük a szállítást, ha kérte

6. A munka végeztével elszállítjuk, ha szükséges és visszavesszük az állványt

7. Kiállítjuk a végszámlát

 

Bérléshez szükséges dokumentumok

Kölcsönözhet magányszemélyként és cégként is. 

·        Amire szükségünk lesz céges megrendelés esetén:

·        Adatbekérő ügyfélregisztrációhoz társaságok részére

·        Aláírási címpéldány 

·        Meghatalmazott esetén: Meghatalmazás

·        Fényképes igazolvány (bemutatásra)

Magánszemély esetén:

·        Adatbekérő ügyfélregisztrációhoz egyéni vállalkozók és magánszemélyek részére

·        Fényképes igazolvány

·        Lakcímkártya

·        Kaució - Mértéke függ az állvány méretétől, bérleti idő hosszától.

 

Hol kölcsönözhet mobil állványt?

Telephelyeink országszerte megtalálhatóak. Tud bérelni személyesen és telefonon is. Ha a szállítást nem tudja megoldani, akkor segítünk! 

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás