Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fűkaszák Kép

Fűkaszák

Fűkasza bérlés, kölcsönzés

Bérelhető fűkaszáink olyan motoros kisgépek, amelyeket kerti, de akár mezőgazdasági célokra is lehet alkalmazni. Leggyakrabban gyomirtásra, fűnyírásra, kisebb fák kivágására használhatók, olyan helyeken, amelyek nehezen elérhetőek fűnyíróval. HITACHI és STIHL gyártmányú, kiváló minőségű és ár-érték arányú fűkaszáink sokoldalú eszközök, a forgófejeikre számos tartozék rögzíthető, például damilos fűnyíró vagy körfűrész, ezáltal rengeteg különböző feladatot képesek ellátni. 

Szakképzett segítség és minden szükséges kiegészítő

Rendkívül széles választékú bérelhető fűkaszáink közül válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet, kérje szakképzett kollégáink segítségét az ideális gép, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát! A kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Költséghatékony és problémamentes munkavégzés hosszú- és rövidtávon is

Professzionális fűkaszáink gondoskodnak a költséghatékony, ugyanakkor precíz és problémamentes kerti munkálatok lebonyolításáról. 
Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű kölcsönözhető gépeink a teljes kerti munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.
Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, kiváló ár-érték arány, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Fűkaszák Kép
  Márka és típus / Type No. Erőforrás Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Felszereltség Ár
HITACHI CG40EY keverék 1800 400 670 8,3 -
8 600 Ft + ÁFA -tól
HITACHI CG47EJ-T keverék 1795 400 670 8,2 -
8 600 Ft + ÁFA -tól
HITACHI CG47EY-T keverék 1805 640 630 8,7 -
8 600 Ft + ÁFA -tól
HITACHI CG51EA keverék 1795 400 670 7,8 -
8 600 Ft + ÁFA -tól
STIHL FS350 keverék 1810 400 680 8,5 -
8 600 Ft + ÁFA -tól
STIHL FS410 Keverék 1810 400 680 8,5 -
8 600 Ft + ÁFA -tól
HITACHI_CG40EAS-P - - - - - -
5 820 Ft + ÁFA -tól
STIHL_FS300 keverék - - - 7 damil/vágótárcsa
6 300 Ft + ÁFA -tól
STIHL_FS400 - - - - - -
5 820 Ft + ÁFA -tól
STIHL FS411 Keverék 1810 400 680 8,5 -
8 600 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást összes kerti gépünkre, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáit.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Három típusú: benzinmotoros (két-, illetve négyütemű), elektromotoros (hálózati teljesítményről működtetett) és vezeték nélküli (akkumulátorról működtetett elektromotoros.  
Három típus érhető el: 
1. Ívelt tengely, mely a legtöbb fogyasztói használatra szánt szegélyvágóban megtalálható. Az ívelt részben egy hajlékony bowden hivatott a forgás átvitelére.
2. Egyenes tengely, a fejnél fogaskerekes hajtással viszi át a forgómozgást. A nagyobb teljesítményű gépeinken található meg. 
3. Osztott tengely, mely lehetővé teszi az eszközök gyors cseréjét a gépen.
Bérelhető fűkaszáinkra számos tartozék érhető el, például körfűrész, bozót- és fűvágó tárcsa. A legtöbb alkatrész valamennyi gyártmányra felszerelhető. A leggyakrabban használt eszköz a damilos fűnyíró fej. Mivel a műanyag damil folyamatosan kopásnak van kitéve, a fejben több méter áll rendelkezésre felcsévélve. Amikor a damil hossza jelentősen csökken, a kezelőnek kell kijjebb húznia a fejből. Létezik "koppintós" adagoló is. Ennek a csúszófeje benyomható, így amikor hosszabb damilra van szükség, a kezelő a földhöz koppintja a vágófejet, így egy mechanizmus kioldja a csévét, a centrifugális erő pedig kiránt egy kevés damilt.  
Igen. A forgófejre védőburkolat van szerelve, amely megakadályozza, hogy a felvert kavicsok a kezelőnek csapódjanak. A burkolatokon található még egy fémkés is, mely az esetlegesen túladagolt damilt vágja megfelelő hosszúságúra.  
Igen, minden bérelhető fűkaszánkhoz vásárolható megfelelő damil.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden fűkasza található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A fűkaszák használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Igen, egyes gépeinkhez biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Fűkaszáinkhoz jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.