Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kazánok

Mobil kazánház bérlés, kölcsönzés

Bérelhető mobil kazánházaink gazdaságos, tiszta, csendes és hatékony üzemeltetésű berendezések. A 40 - 2 500 kW közötti teljesítményükkel a legkülönbözőbb használati célokra alkalmasak, például az eredeti kazán rekonstrukciója közbeni ideiglenes fűtés, a fűtési rendszer meghibásodása esetén szükséges vészfűtés, beton-, vakolat- és festékszárítás az épületeken, különböző anyagok és nyersanyagok hőkezelése, vagy például a biogáz üzemek erjesztőjének fűtése. A mobil kazánházakkal történő fűtés esetén egyúttal meleg víz és meleg levegő is előállítható.

Konténeres kazánház bérlés, kölcsönzés

Bérelhető konténeres kazánházaink 2 500 kW-ig terjedő teljesítményű robusztus szerkezetüknek köszönhetően nagy teljesítményű igényekhez és hosszú távú bérlésre is kitűnő megoldást jelentenek. Az 5, 10 és 20 lábas konténerekbe telepített kazánházaink számtalan lehetőséget kínálnak: fűtés és meleg víz előállítására, ideiglenes és állandó felhasználásra is alkalmasak.

Az alvázas mobil kazánházakhoz hasonlóan a konténeres kazánházak is a hagyományos kazánházak teljes körű technológiájával vannak felszerelve, beleértve a kéményt is. A könnyű fűtőolajjal (KFO) üzemeltetett kazánházaink a telepített teljesítménytől függően beépített KFO-tartállyal rendelkeznek. A tartály külön modulként is szállítható. Ha Ön PB-gáz tüzelésű ellátás mellett dönt, a gáztartály szállítását is biztosítani tudjuk.

A bérlés kiváló alternatíva a vásárlás helyett

Ha a meglévő kazánház balesetveszélyes állapotban van, nagyobb javítást igényel, vagy egyszerűen csak elavult, és Önnek nem áll rendelkezésére elegendő anyagi fedezet a cseréjre vagy nagyjavításra, a hosszú távú bérlés ideális megoldást jelent. Lényegtelen, hogy szilárd tüzelésű, vagy gázkazánról van-e szó.

Kiemelt műszaki konzultáció

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő ipari ventilátorok és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk!

 

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk hűtő- és fűtőgépeink szállítását. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden kazánunk található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére.   
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!