Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Targonca PB-gázos Kép

Targonca PB-gázos

PB-gázos targonca kölcsönzés, bérlés

Bérelhető PB-gázos targoncáink széles választékával, fiatal gépparkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Gépeink költséghatékony megoldást kínálnak zárt vagy részben zárt helyen történő munkálatok elvégzésére. A gázüzemű targonca összehasonlítva az elektromos targoncával, felülkerekedik alacsony fogyasztásával, sokoldalúságával és erős motorjával. 

Kimagasló teljesítmény, sokoldalúság

A gázüzemű targonca magasabb zajszintjét ellensúlyozza a kimagasló teljesítménye. Rámpán is jól használhatók, egyenetlen talajon is kiválóan szállítanak, ellenállnak a nedvességnek és a hidegnek. Mindezek ideálissá teszik a kül- és beltér közötti szállítási feladatokra is. Nyomot nem hagyó kerekekkel rendelkeznek, szűk helyeken is könnyedén manőverezhetőek. Gépeinkhez teljeskörű szolgáltatást biztosítunk.

 Gázüzemű targonca - a dízel targonca alacsony kibocsátású alternatívája

Bérelhető gázüzemű targoncáink ideálisak gyakori irányváltás esetén. Jól kezelhetők, különösen teherautóra rakodásnál. A modern technológia nagy előnyei a dinamikus gyorsulásban, a precíz kormányzásban és az egyszerű manőverezésben nyilvánulnak meg. Gázüzemű targoncáink továbbá szinte erőfeszítés nélkül alkalmazkodnak különböző működési körülményekhez. Ez a több kiválasztható vezetési és üzemeltetési programnak köszönhető, ami sokat segít a különböző alkalmazási területeken megoldandó szállítási/rakodási feladatok elvégzéséhez. 

Hidrodinamikus meghajtás: masszív haszongép

Nyomatékváltóval felszerelt bérelhető hidrodinamikus targoncáink minden szállítási feladatra fel vannak készülve. Erejük kimagasló még közép- és hosszútávon is. A finom indulás, valamint a közép és nagy sebesség optimális hatékonysága könnyűvé teszi az áruk mozgatását a raktárban vagy gyártási területen. Nem igényelnek nagy energiabefektetést. Az erős ipari motor kivételesen nagy nyomatékot biztosít még alacsony sebességnél is.

Targonca PB-gázos Kép
  Márka és típus / Type No. Emelési magasság(M) Max. emelési súly(T) Motor teljesítménye(KW) Erőforrás Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Ár
HYSTER H2.0XT 4,95 2 44 PB gázos 2530 2300 1140 3750
Árajánlat alapján
HYSTER H3.5FT 4,91 3,5 38 PB gázos 2740 2300 1600 4816
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vagy akár azon kívül is biztosítjuk az összes emelőgépünknek a szállítását, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

A gép kiválasztása során meg kell határozni a maximális önsúlyt, munkamagasságot, a szükséges teherbírást. Targoncák esetében fontos a toronymagasság meghatározása is.   
A dízelüzemű targoncával ellentétben, az LPG egy tisztább alternatívája az erősebb targoncatípusnak. Az LPG targoncák finomabban futnak, nagyobb távokat is le tudnak fedni, és kültérre is használhatók. Bizonyos biztonsági előírások betartása mellett még beltéren is dolgozhatnak. A gyors gázpalackcserének köszönhetően a targoncák a lemerülés után szinte azonnal újra munkára készek, tehát hosszú töltési időre nincs szükség.   
A robusztus motor lehetővé teszi, hogy a gázüzemű targoncát nem csak kül-, de beltéren is használhassák (csarnokokban például).   
A gázüzemű targoncákat olyan alap hajtóanyagok működtetik, mint a propán, bután vagy az LPG (cseppfolyós petróleum).  
A gázüzemű targonca maximális sebessége mindig függ a szállított tehertől is, és 17 és 21 km/h között mozog, modelltől függően.   
Az emelési sebesség 0.48 - 0.6 m/s, függően a tehertől és az adott modelltől.   
Függően attól, hgoy milyen modellről beszélünk, a targonca 2000 – 5000 kg emelésére képes.   
A működési időtartam változik és sok mindentől függ: pl. a működés intenzitásától és a palack méretétől is.   
A gázüzemű targoncák cseppfolyós hajtógázzal üzemelnek, amelyek gázpalackokban vannak a targoncára helyezve. Az üres gázpalackokat gyorsan és könnyen lehet a telire cserélni.   
Ezeknek az erős motoroknak a fogyasztása körülbelül 2 és 4 kg/h között mozog, és függ a modelltől és a működés intenzitásától.   
Igen, villahosszabbítókkal tudunk szolgálni.   
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.  
A gázüzemű targoncákhoz 3324-es kódszámú géptípus vizsga szükséges.  
Igen, igény esetén vállalatunk jogosítvánnyal rendelkező, tapasztalt targoncavezetőt biztosít.  
Minden PB-gázos targoncához jogosítvány szükséges.  
Nem minden targoncánk található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére.   
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!