Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kézi hidraulikus raklapmozgatók Kép

Kézi hidraulikus raklapmozgatók

A leggyakrabban használt kézi hidraulikus raklapmozgatók - béka bérlés, kölcsönzés

Bérelhető rakodásra használható gépeink kiválóak rakodáshoz, ipari és magán használatra. Raklapos áruk és nehéz tárgyak mozgatására, áthelyezésére és emelésére alkalmas kézi (hidraulikus) raklapemelőink (közismert nevükön raklapmozgató békák) országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Könnyen kezelhetőség, nagy teherbírás

A raklapmozgató békákra a könnyen kezelhetőség és nagy teherbírás (2,5 – 3t) jellemző. Minden kölcsönözhető raklapmozgatót folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adunk át.

Szakképzett kollégák

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő kézi hidraulikus raklapmozgatók, emelők (békák), valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a lehető leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

 

Kézi hidraulikus raklapmozgatók Kép
  Márka és típus / Type No. Emelési magasság(M) Teherbírás(KG) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Kivitel Szervizügyelet Üzemeltetési szolgáltatás Önrész mértéke(%) Szállíthatóság Ár
PAGÁT TRP0007 standard 2500 1520 1138 520 90 - Nem Nem 10 Személygépkocsi + 750 kg teherbírású utánfutó
3 900 Ft + ÁFA -tól
NOVOTRANSZ_TPS2,5T standard 2500 1300 540 540 71 normálemelésű Nem NEM 10 Személygépkocsi + 750 kg teherbírás utánfutó
2 600 Ft + ÁFA -tól
PAGÁT DF30 standard 3000 1520 540 550 77 Normálemelésű Nem Nem 10 Személygépkocsi + 750 kg teherbírású utánfutó
3 900 Ft + ÁFA -tól
PAGÁT TOTALLIFTER2,5T standard 2500 1300 540 540 71 Normálemelésű Nem Nem 10 Személygépkocsi + 750 kg teherbírású utánfutó
3 900 Ft + ÁFA -tól
ALBA TH1500 0,2 1500 1400 800 1650 170 Normálemelésű Nem Nem 10 Személygépkocsi + 750 kg teherbírású utánfutó
3 900 Ft + ÁFA -tól
PAGÁT HPTA25 standard 2500 1520 1138 520 72 - Nem Nem 10 1,5 t teherbírású platós vagy dobozos kisteherautó
3 900 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást a legkisebbtől a legnagyobb teheremelő gépeinkig. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Néhány egyszerű kérdés megválaszolásával könnyen el lehet dönteni, kinek melyiket érdemes használni:  - Milyen környezetben kell a raklapemelőnek működnie? (beltéren vagy kültéren, sima, göröngyös, esetleg csúszós talajon)
- Mekkora méretű és tömegű árut kell megmozgatni?
- Milyen gyakran kell használni? Minden nap, vagy csak hetente párszor?
- Mekkora távolságra kell az árut szállítani?
- Mekkora büdzsé áll a vevő rendelkezésére? A nagyobb teher, nagyobb távolság az elektromos raklapemelő felé billenti el a mérleget, ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy ebben az esetben magasabb ár mellett a mechanikus eszközöknél kevésbé jellemző működési és karbantartási költségekkel is számolni kell.   
Ezek az eszközök a raktárak “napszámosai”. Sokszorosan több van belőlük, mint az elektromos változatból. Ennek egyszerű a magyarázata: - A kézi raklapemelő olcsóbb, mint elektromos társa.
- A mechanikus szerkezet helyfoglalása kisebb, olyan helyeken is elfér, ahol az elektromos raklapemelő nem.
- A kézi raklapemelő használata egyszerű, különösebb betanítást nem igényel.
- Rendkívül igénytelen eszköz, minimális karbantartást igényel.
Ahol a raklapemelőre csak ritkán van szükség, elégséges a kézi emelő. Ott, ahol folyamatos a raklapok mozgatása, a kézi megoldás számos problémával jár. - Nem küszöböli ki a megerőltető fizikai munkát. Habár az emelő komoly segítséget jelent, a vele való folyamatos munka komoly fizikai igénybevétellel jár.
- Balesetveszélyes lehet. A rakomány megcsúszása, illetve a már mozgásba hozott emelő nehéz megállítása okozza a legtöbb balesetet. 
- Rendelkezésre állása bizonytalan. A kézi raklapemelő népszerűsége és egyszerű használata miatt néha nehéz követni, éppen ki, hol használja.
A raklapemelő bérléséhez keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére a megfelelő raklapemelő kiválasztásához.   
A raklapemelők jellemzően megtalálhatók az összes kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A kisgépek túlnyomó többsége, beleértve a raklapemelőket, akár személyautóval ill. 750 kg teherbírású utánfutóval szállítható, de igény esetén vállaljuk bizonyos eszközök helyszínre ki- és visszaszállítását is.  
Nem. A kézi raklapemelő használata egyszerű, különösebb betanítást nem igényel. A munkavédelmi törvény előírása alapján azonban a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek a különböző kisgépek szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzá kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Igen, amennyire kapacitásunk engedi, tudunk kezelőszemélyzetet is biztosítani a gépeinkhez.