Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fűhengerek Kép

Fűhengerek

Fűhenger bérlés, kölcsönzés

Bérelhető fűhengereink a gyönyörű pázsit előkészítésének hatásos és nélkülözhetetlen eszközei: a talaj vetés előtti tömörítéséhez és a vetőmagok vetés utáni behengerléséhez használhatók. Alkalmazásuknak köszönhetően a talaj egyenletessé válik és a gyepmagok a rendeltetési helyükön maradnak. Ezzel a mechanikus berendezéssel megfelelően el tudja simítani a talajt fűmagvetés után, de gyepszőnyeg fektetésnél sem maradhat el a használata. Az acéllemezből készült stabil henger homokkal vagy vízzel is feltölthető. Tömege homoktöltéssel 120 kg, víztöltéssel 72 kg. Könnyen kezelhető: a szétszedhető nyél és a leereszthető töltősúly megkönnyíti a tisztán tartását és a tárolását.

Szakképzett segítség a választásban

Kölcsönözhető kerti gépeink közül válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbeket, kérje szakképzett kollégáink segítségét az ideális gépek, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát! A kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Költséghatékonyság, precizitás

Professzionális fűhengereink gondoskodnak a költséghatékony, ugyanakkor precíz és alapos gyepelőkészítés, talajtömörítés és behengerlés lebonyolításáról. 
Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű bérelhető gépeink a teljes gyepelőkészítési folyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.
Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, kiváló ár-érték arány, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Fűhengerek Kép
  Márka és típus / Type No. Munkaszélesség(CM) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Ár
AL-KO GW50 50 500 1200 500 14
3 200 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást összes kerti gépünkre, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáit.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden fűhenger található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A szúrófűrészek használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Igen, egyes gépeinkhez biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Fűhengereinkhez jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.