Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Zarges guruló állványok Kép

Zarges guruló állványok

A pontszerű illetve az egy helyen rövid ideig tartó munkavégzések legmegfelelőbb eszközei az alumínium guruló állványok.  Állványaink gyorsan és biztonságosan összeszerelhetőek, és megfelelnek a DIN EN 1004 európai szabvány követelményrendszerének.
Az állványpalló szélessége „keskeny” állványnál 0,75 m, „széles”-nél 1,35 m. A palló hossza 2,6 m. A járólap magassága méteres lépésekben választható, keskeny állványnál 8 m-ig, széles állványnál 12 m-ig.
Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmasak. A keskeny kivitel könnyen szerelhető szűk átjárókban, üzletekben, tároló helyiségekben vagy gyárakban a gépek között. A széles guruló állványok pedig ideálisak pl. mennyezeti munkák végzéséhez. A fel- és lejárás a létrás kereten belül a járólapon lévő, zárható nyíláson keresztül történik. Minden létrás keret egyforma, így egy magas torony könnyen átalakítható két vagy több kisebb állvánnyá. A lábak és kerekek minden létrára egyaránt felszerelhetők és könnyen cserélhetők. A gyorscsatlakozós kötésekkel percek alatt elvégezhető a szerelés és ez biztosít-ja az állvány stabilitását is. Keskeny állvány esetén 2,6 m, széles kivitel esetén 4 m magasság felett oldaltámasz használata szükséges.
A mini állványokat akár egy ember is 10 perc alatt összeszerelheti. Méreteiből adódóan szűk helyeken is könnyen használhatóak. 4 méter járólap-magasságig bérlehetőek telephelyeinken.

Zarges guruló állványok Kép
 
Kép
Név
Bruttó ár
Raktárkészlet
 
 
Árajánlat alapján
 
 
 
Árajánlat alapján
 
 
 
 
Árajánlat alapján
 
 

Gyártók

Akciós termékeink

Top termékeink