Konténerek bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől


Konténerek

Mobil konténer kölcsönzés, bérlés

Bérelhető mobil konténereink egyszerű és praktikus megoldást nyújtanak az építkezések, ipari telephelyek, rendezvények, raktárak, hűtőházak, táborok, felvonulási területek helyszínein. Két-három szinten akár egymásra is illeszthetők külső lépcsőkialakítással. Igény esetén akár bútorokkal felszerelve is bérelhetők, az adott elvárásoknak, elképzeléseknek megfelelően. 

Tervezés, szállítás, összeszerelés

Vállaljuk a bérelhető konténereink tervezését, alaprajzolását, szállítását, összeszerelését és üzembehelyezését is. A bérleti időszak letelte után a konténerek könnyen leszerelhetők. A legkülönbözőbb felszereltségű konténerek bérbeadását vállaljuk, amelyek maximálisan kielégítik a helyi szabványokat és előírásokat, mint pl. az öltözők száma, négyzetméterenkénti személyszám, zuhanyozók száma, stb.

Átgondolt logisztika, országos lefedettség

Bérelhető konténereink többféle módon szállíthatók, átgondolt kivitelezésük egyszerűvé teszi a helyszínre szállítás logisztikáját. Konténereinkre az ipari minőség és sokoldalú, átgondolt felhasználhatóság jellemző. Minden konténerünket felszerelés és üzembehelyezés után azonnali használatra alkalmas, karbantartott állapotban adjuk át. Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő konténerek kiválasztásában, hogy a céljainak leginkább megfelelő funkcionalitás álljon rendelkezésére!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás