Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Törmelékes és kulékavics konténerek Kép

Törmelékes és kulékavics konténerek

Betontechnológiai kellékeink - bérlés, kölcsönzés

Betonozáshoz szükséges bérelhető eszközeink (betonacél kötözőgépek, vágó- és hajlítógépek, betonkeverők, betonozó konténerek, merülővibrátorok, frekvencia átalakítók, szórókocsik, vibrációs lehúzók) országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Betonozáshoz szükséges eszközök bérlése

Kölcsönözhető eszközeink gondoskodnak a költséghatékony, ugyanakkor precíz és problémamentes betonozási munkálatok lebonyolításáról. Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen a magas minőségű bérelhető gépeink bérlése, a teljes betonozási munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Költséghatékony és problémamentes munkavégzés hosszú és rövid távon is

Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Szakképzett kollégák és minden szükséges kiegészítő

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő betonozási gépek és eszközök kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

Törmelékes és kulékavics konténerek Kép
  Márka és típus / Type No. Ár
Nincsenek termékek

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást az összes betonozáshoz szükséges eszközünkre is, ezzel támogatva ügyfeleink napi munkáit. Utánfutó bérlésre is van lehetőség, amennyiben az ügyfél szeretné elszállítani a kisebb eszközt.

Ajánlatkérés