Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Emelőgépek

Emelőgép bérlés, kölcsönzés

Válogasson az ország egyik legnagyobb és legfiatalabb gépparkjának bérelhető emelőgépei közül. Megoldásokat kínálunk kültéri, illetve beltéri munkákra egyaránt. Legyen szó oszlopos, vontatható, elektromos vagy dízel ollós, illetve karos, gumilánctalpas, kosaras emelőkről, rakodó-emelőgépekről vagy targoncákról, a legspeciálisabb problémákra is megoldást, valamint teljeskörű szolgáltatást nyújtunk

Elektromos, dízel és hibrid emelőgépek

Önjáró dízel csuklókaros és teleszkópkaros emelőinkkel akár 43 m-ig és 450 kg teherbírásig végezhetőek feladatok. Elektromos emelőink nyomot nem hagyó kerekekkel felszereltek. Rendelkezünk hibrid elektromos, illetve dízel gépekkel is, melyek kültérre és beltérre egyaránt megoldást nyújtanak. Forgózsámolyos teleszkópos rakodóink 25 m-es emelési magassággal és 5 tonnás teherbírással rendelkeznek.

Kiemelt műszaki konzultáció

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő emelőgépek, tartozékok, kiegészítők és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk!

 

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vagy akár azon kívül is biztosítjuk az összes emelőgépünknek a szállítását, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Minden emelőgépünkhöz jogosítvány szükséges.  
Igen, igény esetén vállalatunk jogosítvánnyal rendelkező, tapasztalt emelőgépkezelőt biztosít.  
Nem minden emelőgépünk található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére.   
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
A gépek vontatása fizetős útvonalakon díjköteles. A vontatható eszközökre a fizetős útszakaszok használati díja NINCS megfizetve. Ennek megváltása minden esetben a bérlő felelőssége.