Emelőgépek bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől


Emelőgépek

Emelőgép bérlés, kölcsönzés

Válogasson az ország egyik legnagyobb és legfiatalabb gépparkjának bérelhető emelőgépei közül. Megoldásokat kínálunk kültéri, illetve beltéri munkákra egyaránt. Legyen szó oszlopos, vontatható, elektromos vagy dízel ollós, illetve karos, gumilánctalpas, kosaras emelőkről, rakodó-emelőgépekről vagy targoncákról, a legspeciálisabb problémákra is megoldást, valamint teljeskörű szolgáltatást nyújtunk

Elektromos, dízel és hibrid emelőgépek

Önjáró dízel csuklókaros és teleszkópkaros emelőinkkel akár 43 m-ig és 450 kg teherbírásig végezhetőek feladatok. Elektromos emelőink nyomot nem hagyó kerekekkel felszereltek. Rendelkezünk hibrid elektromos, illetve dízel gépekkel is, melyek kültérre és beltérre egyaránt megoldást nyújtanak. Forgózsámolyos teleszkópos rakodóink 17,51 m-es emelési magassággal és 4 tonnás teherbírással rendelkeznek.

Kiemelt műszaki konzultáció

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő emelőgépek, tartozékok, kiegészítők és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk!

 

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás