Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Stabil áramfejlesztők Kép

Stabil áramfejlesztők

Stabil áramfejlesztő bérlés, kölcsönzés

A Profirentnél világosan látjuk, hogy a stabil áramfejlesztők milyen kritikus szerepet játszanak a különböző ágazatokban működő vállalkozások zökkenőmentes működésének biztosításában. Legyen szó általános ipari felhasználásról, építőiparról, rendezvényszervezésről vagy megbízható áramellátásra szoruló magánszemélyről, bérelhető stabil áramfejlesztőinket úgy terveztük, hogy megfeleljenek az Ön egyedi igényeinek.  Országszerte 19 telephellyel és közel 10 000 bérelhető géppel és berendezéssel rendelkezünk, így ügyfeleink igényeit bárhol is legyenek, ki tudjuk elégíteni.

Mit tudnak a bérelhető stabil áramfejlesztőink?

A bérelhető stabil áramfejlesztőink robusztus és megbízható gépek, amelyek következetes és szünetmentes áramellátást biztosítanak. Úgy tervezték őket, hogy egyenletes áramlást biztosítsanak, így kiküszöbölik a teljesítményingadozások vagy túlfeszültségek kockázatát, és megbízható áramforrást kínálnak a legigényesebb alkalmazásokhoz.

Miért fontosak a stabil áramfejlesztőink a vállalkozások számára?

A vállalkozások a stabil áramellátásra támaszkodnak a termelékenység fenntartása, az értékes berendezések védelme és az áramkimaradások okozta pénzügyi veszteségek megelőzése érdekében. A stabil áramfejlesztők megbízható tartalékmegoldásként működnek, biztosítva a megszakítás nélküli működést még a megbízhatatlan hálózati infrastruktúra vagy váratlan áramkimaradások esetén is.

Milyen előnyei vannak a stabil áramfejlesztők bérlésének?

Ha úgy dönt, hogy stabil áramfejlesztőket bérel a Profirenttől, számos előnyhöz jut azonnal. Először is, nincs szükség jelentős tőkebefektetésre a drága berendezések végleges megvásárlásához. Ehelyett ezeket a pénzeszközöket vállalkozásának más kritikus területeire fordíthatja. Másodszor, a bérleti lehetőségeink rugalmasságot biztosítanak, lehetővé téve, hogy az igényeihez igazodva növelhesse az energiaigényét. Ezenkívül bérleti csomagjaink gyakran tartalmaznak professzionális karbantartást és támogatást, biztosítva, hogy az áramfejlesztők optimálisan működjenek a bérleti időszak alatt.

 

Stabil áramfejlesztők Kép
  Márka és típus / Type No. Áramerősség(A) Erőforrás Teljesítmény(KVA) Bekötő sín Szinkronizálható Üzemanyag fogyasztás(L/ÓRA) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Üzemanyag tartály mérete(L) Ár
ATLAS COPCO QAS150 216 dízel 150 1 igen 36 3380 1710 1180 2532 313
Árajánlat alapján
ATLAS COPCO QAS200 289 dízel 200 1 igen 40 3770 1870 1200 2942 413
Árajánlat alapján
TRESZ TR-350D 500 dízel 350 1 1 64 4500 2500 1650 3800 900
Árajánlat alapján
TRESZ TR-515D 715 dízel 500 1 nem 98 4600 2250 1800 5300 800
Árajánlat alapján
TRESZ TR-225D 357 dízel 250 1 39 1650 2500 4150 3400 850
Árajánlat alapján
TRESZ TR-530D 757 dízel 510 1 1 96 4600 1800 2500 5500 905
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk vontatható aggregátoraink szállítását, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

A stabil áramfejlesztők robusztus felépítésükről, megbízható teljesítményükről és arról ismertek, hogy ingadozások és túlfeszültségek nélkül képesek egyenletes áramellátást biztosítani. Különböző terhelések kezelésére tervezték őket, és képesek hosszabb ideig megszakítás nélkül működni.  
Míg a hagyományos áramfejlesztőknél előfordulhatnak teljesítményingadozások és túlfeszültségek, a stabil áramfejlesztőket kifejezetten úgy tervezték, hogy állandó és egyenletes teljesítményt nyújtsanak. Fejlett feszültségszabályozással és kifinomult vezérlőrendszerekkel épülnek a stabil elektromos ellátás fenntartása érdekében.  
Teljes mértékben! A stabil áramfejlesztők ideálisak érzékeny elektronikus berendezések, például számítógépek, szerverek, orvosi eszközök és precíziós műszerek áramellátására. A stabil kimeneti teljesítmény biztosítja, hogy ezek az eszközök egyenletes és tiszta áramellátást kapjanak, megvédve őket az ingadozások okozta esetleges károktól.  
A Profirentnél a különböző igények kielégítésére a teljesítménykapacitások széles skáláját kínáljuk. Stabil áramfejlesztőink különböző méretekben állnak rendelkezésre, a kisebb rendezvényekhez alkalmas kompakt egységektől a nagy teljesítményű, nagy ipari műveletek ellátására alkalmas áramfejlesztőkig. Csapatunk segíthet Önnek a megfelelő áramfejlesztő kiválasztásában az Ön egyedi áramigényei alapján.  
Rugalmas bérlési időtartamot kínálunk, hogy egyedi igényeinek megfelelően alkalmazkodhassunk. Akár néhány órára, akár napokra, hetekre vagy akár hónapokra van szüksége stabil áramfejlesztőre, mi az Ön által kívánt időtartamra szabott bérleti megoldást tudunk biztosítani.  
Igen, bérleti szolgáltatásunk tartalmazza a stabil áramfejlesztő kiszállítását és telepítését az Ön által kijelölt helyre. Tapasztalt csapatunk gondoskodik a zökkenőmentes telepítésről, így Ön minden gond nélkül a működésére összpontosíthat.  
A stabil áramfejlesztő üzemeltetéséhez szükséges engedélyek és jogosítványok az Ön helyétől és a hatályos egyedi előírásoktól függően változhatnak. Fontos, hogy a generátor használata előtt tájékozódjon a helyi hatóságoknál, és feleljen meg a szükséges engedélyeknek vagy licenceknek.  
Nem minden stabil áramfejlesztő található meg az összes kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Igen, igény esetén vállaljuk az eszközök helyszínre ki- és visszaszállítását is.  
A kategória eszközeit folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adjuk át.