Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Dömperek Kép

Dömperek

Billenőkocsi bérlése, kölcsönzése - teljeskörű szolgáltatásokkal

A dömper egy billenő platóval ellátott tehergépkocsi. Elsősorban építési munkák során használják, feladata az építési anyagok helyszínre szállítása, illetve a keletkezett építési hulladék, szemét, törmelék elszállítása. Használják még a kitermelt föld elszállítására, illetve egyéb speciális feladatokra is.

Különböző erőforrású, billenő platós teherautók - hatékony anyagmozgatás

A Profirent lehetővé teszi Önnek, hogy minőségi dömpert béreljen. Kiváló minőségű kínálatunkból JCB és MESSERSI törzscsuklós dömperek közül választhat. Dömpereink előre billentős vagy forgatható billenési lehetőséggel, valamint négykerék meghajtású hidraulikus sebességváltóval vannak felszerelve. Fő előnyük az ergonomikus kivitelezés, a maximális biztonság, a szervízelhetőség és a könnyű használat. Dízel és benzin üzemű dömpereink mindegyike kitűnik abban a négy tulajdonságban, amelyek üzemeltetésük során a legfontosabbak: rendkívül ergonomikus kivitelezésűek, maximálisan biztonságosak, könnyen irányíthatók és széles skálán méretezhető teljesítményűek.

Országos kirendeltség és egyre bővülő gép, valamint eszköz kínálat

Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel/géppel állunk ügyfeleink rendelkezésére! Minden egyes dömperünkhöz szervíz ügyeletet biztosítunk.

Dömperek Kép
  Márka és típus / Type No. Max. emelési súly(T) Erőforrás Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Üzemanyag tartály mérete(L) Ár
MESSERSI TC85 0,85 benzin 1746 1152 830 615 6,5
Árajánlat alapján
JCB 1T-2 1 dízel 3095 2602 980 1515 30
Árajánlat alapján
JCB 3T-1 3 dízel 3758 2835 1650 2325 35
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vagy akár azon kívül is biztosítjuk az összes földmunkagépünknek a szállítását, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

A dömpereket a legkülönbözőbb felhasználásra tervezték, ezért fontos, hogy az adott feladatra megfelelő dömpert válassza ki. Amennyiben bányászati munkát végez, akkor célszerű törzscsuklós dömpert, ha kompakt kis munkákat, akkor előre billentésűt választani. Ha vasúti projektet végez, akkor mindenképpen „Hi-Rail” dömpert, ha pedig laza, sáros talajon dolgozik, akkor lánctalpas dömpert érdemes alkalmazni. Szakképzett kollégáink szívesen állnak rendelkezésére a megfelelő munkagép kiválasztásában.  
A Profirent kínálatában a törzscsuklós dömperek érhetők el, azon belül pedig van előre billentős és oldalra forduló billentős dömper is. A törzscsuklós dömperek nagy teherbírású gépek, amelyek alkalmasak ömlesztett rakományok nehéz terepeken való szállítására. Ezen dömpereket kis forgatási körük miatt ajánljuk a nagy projektekhez.  
Igen, minden dömperünkhöz biztosítunk szervízügyeletet.  
Dömpereinkhez igény esetén biztosítunk gépkezelőt, külön díjazás ellenében.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.   
A 3411-es kódszámú Dömper (kerekes anyagszállító) ill. a 3412-es kódszámú Önrakodó dömper vizsga szükséges.