Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Láncfűrészek Kép

Láncfűrészek

Láncfűrész bérlés, kölcsönzés

Bérelhető láncfűrészeink a fák lombozatának, ágainak lefűrészelésére vagy a teljes fa kivágására alkalmasak. Megkönnyítik a gallyazást, a favágást, a tűzifa aprítását. Kitűnően megfelelnek cserjék ritkítására, és vannak olyan típusú láncfűrészeink is, amelyek fa építőanyagok vágására szolgálnak. Ipari láncfűrészeink hatalmas erővel és hosszú élettartammal bírnak. Innovatív, jól kiegyensúlyozott, megfelelő tömegű, ugyanakkor erőteljes. Kölcsönözhető láncfűrészeink lehetővé teszik a költséghatékony, ugyanakkor precíz és maximálisan biztonságos vágási munkálatok lebonyolítását. A beépített ergonómiai rendszereik nagymértékben csökkentik a motor által működés közben előidézett rezgéseket, a technológiának köszönhetően Ön nem fog hamar elfáradni favágás közben.

Szakképzett kollégák, országos lefedettség

Kérje szakképzett kollégáink segítségét az ideális gép, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát! A kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű, STIHL és HITACHI gyártmányú bérelhető gépeink a teljes kerti munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Azonnal bevethető állapot

Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, kiváló ár-érték arány, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető láncfűrészünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Láncfűrészek Kép
  Márka és típus / Type No. LÁNCMÉRET Vágólap hossza(MM) Teljesítmény(KW) Erőforrás Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Láncméret(mm) Ár
STIHL MS362/50 3/8 hüvelyk 500 3,4 keverék 1100 350 300 5,9 -
11 200 Ft + ÁFA -tól
STIHL MS391 3/8 hüvelyk 500 3,3 keverék 1100 350 300 6,4 -
11 200 Ft + ÁFA -tól
HITACHI_CS35Y - 350 1,14 elektromos - - - 5 3/8 hüvelyk
5 000 Ft + ÁFA -tól
STIHL_MS290 - 400 3 keverék - - - 5,9 3/8 hüvelyk
7 700 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást összes kerti gépünkre, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáit.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Amikor motoros láncfűrészt akarunk bérelni, a legfontosabb szempont, hogy milyen célra szeretnénk használni. Otthoni használatra, kerti munkálatokhoz, gallyazásra, esetleg tűzifa aprításra vagy komolyabb munkálatokhoz, például erdőgazdálkodásra keresünk láncfűrészt? Amennyiben otthoni célra, ágak és cserjék ritkítására keresünk kisgépet, akkor egy 35 cm-es vezetőlemezzel ellátott fűrész teljes mértékben kielégíti szükségleteinket. Ilyen esetben akár elektromos vagy akkumulátoros változatot is bérelhetünk, a kisebb otthoni munkálatokhoz nem szükséges a benzinmotoros fűrész. Ha tűzifa darabolására vagy kisebb fák kivágására keresünk gépet, akkor már mindenképp benzinmotoros láncfűrészre lesz szükségünk. Ügyeljünk arra, hogy az ilyen fűrészeknek min. 40 cm-es vezetőlemeze legyen, ui. csak ilyen hosszal lehet a közepesen vastag fákat is kivágni. Érdemes max. 4,5 kW teljesítményű benzinmotoros fűrészt bérelni. A komolyabb fakitermelési műveletekhez, a fák kidöntéséhez, ágak levágásához és a fa darabolásához már ipari láncfűrészt érdemes bérelni. Ezek rendkívül erős teljesítménnyel rendelkeznek (akár 6,4 kW-tal), valamint jól tűrik a nagy terhelést is. A vezetőlemezük is igen hosszú, hogy a vastagabb fákkal is meg tudjanak birkózni. Ezek is alkalmasak tűzifák aprítására, de az ilyen munkagépek nehezebbek, és a hosszabb vezetőlemezzel való munka, gallyak és ágak vágása kényelmetlen lehet. Ügyeljünk arra, hogy a magasan elhelyezkedő ágakat érdemes magassági ágvágó láncfűrésszel levágni, hiszen láncfűrésszel ez a munka igen veszélyes.  
Az elektromos típus bérleti díja kedvezőbb, mint a benzinmotorosé, ezért is döntenek sokan mellette. Azonban a hálózati kábel nagyban korlátozza munka során a mozgásterünket, és jóval gyengébb teljesítménye is van, mint a benzinmotorosnak. Kisebb kerti munkákhoz teljesen megfelel. Előnye továbbá, hogy csendesebb, könnyebb és kisebb is, és minimális karbantartást igényel. Az akkumulátoros gép esetén megkapjuk azt a teljesítményt, amit az elektromosnál, azonban rövid üzemidővel rendelkezik, ezért nagyobb és komolyabb feladatoknál nem érdemes használni. Az elektromossal szemben itt is rendelkezünk mozgásszabadsággal. Asztalos és ácsmunkákhoz ajánlott a használata, valamint kisebb átmérőjű tűzifák darabolásához.  
Ha egy viszonylag könnyű eszközt keresünk, amellyel gallyazásokat és hasonló típusú munkálatokat szeretnénk elvégezni, akkor az elektromos láncfűrész a megfelelő számunkra. Mivel könnyű és kompakt, ezért a vele elvégzett munka nem megterhelő. Az elektromos gépeknél nincs üzemanyagtartály, emiatt súlyuk könnyebb, méretük kisebb, mint a benzinmotoros láncfűrészeké. Az elektromos típusok bérlése olcsóbb, mint a benzinmotoros társaié. A hordozhatóság és mobilitás terén azonban a benzinmotoros láncfűrészek praktikusabbak.  
A láncfűrésszel végzett munka igen veszélyes, ezért fontos a megfelelő védőfelszerelés és a megfelelő odafigyelés. Ha fát vágunk ki, mindenképp használjunk védősisakot, hiszen ez akár életet is menthet. A fülvédő használata a fülkárosodástól véd meg bennünket. Ne feledkezzünk meg a munkavédelmi kesztyűről sem, ez védelmet nyújt az esetleges vágásoktól. A munkavédelmi szemüveg használata szintén ajánlott, amely megvédi szemünket a faforgácsoktól és a portól. Figyeljünk oda a ruházatunkra is! Nagy teljesítményű benzinmotorok esetében érdemes vágásvédelemmel ellátott nadrágot viselni. A megfelelő cipő is védelmet jelenthet, megvéd minket az esetleges sérülésektől, valamint fontos, hogy csúszásmentes talppal rendelkezzen. Cégünk kínálatában kiváló minőségben megtalálja a felsorolt védőfelszerelések mindegyikét.   
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden láncfűrész található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A láncfűrészek használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Igen, egyes gépeinkhez biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Láncfűrészeinkhez jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.