Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Vibrohengerek - kézi vezetésű

Kézi vezérlésű vibrohenger kölcsönzés, bérlés

Talajtömörítéshez szükséges bérelhető eszközeink három osztályba sorolhatók a tömörítő erő kifejtésének módja szerint: döngölés, vibrálás, statikus tömörítés. Bérelhető vibrohengereink (teljes nevükön vibrációs padkahengerek) kiválóan alkalmasak kavics, aggregátumok, épületek, ipari és infrastrukturális építmények földmunkáinak tömörítésére. A dízel motornak köszönhetően alacsony a fogyasztásuk, megbízhatóan működnek hosszú, nehéz körülmények között is. Teljesen zárt láncvédelem védi a kezelőt, ergonomikus kialakításuk fáradságmentesebb és kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé.

Egyszerű irányítás, megbízhatóság

Elsősorban gyalogutak, kerékpárutak és parkolók készítésénél használják. Kiváló formatervezés, teljesítmény, hosszú élettartam és üzembiztonság jellemzi a kézi vezérlésű vibrohengereket. Kohéziós talajban, ároképítésben, csővezetékek építésénél, az alapok és utántöltések tömörítésénél és útépítéseknél, nehéz, nedves vagy ragacsos talajok esetén is könnyen elboldogulnak ott is, ahol a hagyományos talajtömörítők meghibásodnának. A legkorszerűbb elektronikus rendszerek biztosítják a gépek pontos és megbízható irányítását.

Országos lefedettség, minőségi választék

Kiváló minőségű bérelhető vibrohengereink állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ergonómia és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető vibrohengerünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Magas minőségű műszaki tanácsadás

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő vibrohenger, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

  Márka és típus / Type No. Erőforrás Tömörítési mélység(MM) Magasság(MM) Teljesítmény(KW) Hosszúság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Ár
WEBER DVH655E-2 dízel 300 1840 7,3 1348 805 700
15 400 Ft + ÁFA -tól
SWEPAC RDH760Z dízel 700 800 7,5 1000 650 700
15 400 Ft + ÁFA -tól
WEBER HPR65 dízel -32765 1286 7,3 2677 748 840
15 400 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a döngölőgépeink szállítását, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáját.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Azt, hogy mikor milyen tömörítő gépet célszerű használni, elsősorban a talaj minősége és az elvégzendő munka nagysága határozza meg.  
Kavics, aggregátumok, épületek, ipari és infrastrukturális építmények földmunkáinak tömörítésére.  
A döngölés és a vibrálás közötti két fő eltérés a tömörítő eszköz által bejárt úthossz (amplitúdó) és az egységnyi idő alatt a talajra átvitt ütések száma (rezgésszám).   
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden vibrohenger található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A vibrohengerek használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Igen, egyes gépeinkhez biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Talajtömörítő gépeinkhez jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.