Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Betonkeverők

Tökéletes homogenizálás maximális hatékonyság mellett

A professzionális építők számára tervezett és szánt bérelhető betonkeverőink az anyagok tökéletes homogenizálását biztosítják, a maximális üzemeltetési biztonság mellett. Nagyon hasznosak építkezéseknél, betonozásnál, mind speciális méretük, mind pedig manőverezhetőségük miatt, de különösen az alacsony zajszintből, a magas hatékonyságból és a keverési művelet minőségéből kifolyólag.

Betonkeverő gép bérlés, kölcsönzés

Egyszerre 125 - 250 liter előállítására alkalmas betonkeverőkkel szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit. Használatuk egyszerű, könnyen kezelhetőek és akár egy fő által mozgathatók. Országszerte 19 telephellyel és közel 10 000 bérelhető géppel/eszközzel várjuk!

Ipari és lakossági felhasználásra egyaránt

A betonkeverők bérlése nem csupán költség- és időhatékony, hanem biztonságos és kényelmes alternatíva is egyben a tartós beruházás helyett. Elsősorban ipari felhasználásra ajánlottak, de akár lakossági használatra is nagyszerű választások lehetnek. Professzionális, sokoldalú betonkeverőink képesek egyedi igényeknek is megfelelni, egyaránt kiszolgálva ezzel a kisebb vállalkozásokat és a nagy, ipari vállalatokat.

Szakképzett kollégák és minden szükséges kiegészítő

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő betonkeverők, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a lehető leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

 

  Márka és típus / Type No. Tartály térfogata(L) Teljesítmény(W) Feszültség(V) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Ár
BELLE MINI150 150 550 230 1211 890 597 55
3 400 Ft + ÁFA -tól
IMER SYNTESI250 250 1000 230 1465 1476 840 119
6 200 Ft + ÁFA -tól
ATIKA BM125 125 550 230 1200 1400 710 53
3 400 Ft + ÁFA -tól
ATIKA EXPERT185 185 900/750 230/400 1360 1355 912 85
4 200 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást az összes betonozáshoz szükséges eszközünkre is, ezzel támogatva ügyfeleink napi munkáit. Utánfutó bérlésre is van lehetőség, amennyiben az ügyfél szeretné elszállítani a kisebb eszközt.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.   
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Igen, amennyire kapacitásunk engedi, tudunk kezelőszemélyzetet is biztosítani a gépeinkhez.  
Nem minden kisgép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Az automatizált betonkeverők saját víztartállyal, beépített, valamint önrakodó rendszerrel vannak felszerelve. Nagyon hasznosak nehezen elérhető helyeken, közepes méretű lakóépületeken. Ezek a gépek képesek hatékonyan cserélni a betont, különösen azokon a területeken, ahol az anyagok betonkeverővel történő szállítása kizárt. A karbantartási költségek alacsonyak, az alkatrészek könnyen cserélhetők.
Legtöbb betonkeverőnk normál hálózatról (230V), egyes típusok normál (230V) és ipari hálózatról (400V) egyaránt működtethetők.   
A betonkeverő üzemeltetéséhez nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek a különböző kisgépek szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzá kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.