Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Pormegkötők

Pormegkötő bérlés, kölcsönzés

Bérelhető pormegkötőink (ismertek még köd ágyú néven is) hatékonyan csökkentik a por mennyiségét, ezáltal csökkentik az egészségügyi kockázatot és javítják a levegő minőségét. A speciális nagynyomású fúvókáknak köszönhetően pormegkötőinkben finom "köd" képződik, amely a helyszínen megköti a port. Továbbá a cseppek nedvesítik a környezetet, így tovább csökken a porképződés. Nyomás hatására a porlasztófúvókák finom vízpárát permeteznek a légáramba. A képződött finom permet elnyeli a port. Az ágyúk hatósugara függ a pormegkötés irányától és a szél erejétől. 

Széles körű felhasználás

A kis cseppméretnek köszönhetően nagyon jó szagmegkötés érhető el. Ez egy nagy előny például az újrahasznosító- és hulladéklerakó üzemek működésénél. A szagok jelentősen csökkenthetők. Alkalmazási területek még a bontás és építkezés, szénkezelés, bányászat és kőfejtés, kitárolás, acélipar, hulladékkezelés és fafeldolgozás.

Műszaki konzultáció magasfokon

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő pormegkötők és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk!

 

  Márka és típus / Type No. Ár
zx11
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk pormegkötőink szállítását, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden pormegkötőnk található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére.   
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!