Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Motoros talicskák Kép

Motoros talicskák

Raklapos áruk, nehéz tárgyak mozgatása: anyagmozgató gép bérlés, kölcsönzés

Raklapos áruk és nehéz tárgyak mozgatására és emelésére alkalmas eszközeink (kézi hidraulikus raklapmozgatók, közismert nevükön raklapmozgató békák, valamint teheremelők, magasemelésű raklapemelők és utánfutók) országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Sokoldalúság, kompatibilitás

Kölcsönözhető anyagmozgató gépeinket sokoldalúra tervezték, számos kompatibilis anyagmozgató tartozékkal, hogy mind iparági, mind civil alkalmazási területeken képesek legyenek helytállni. Ideálisak ipari létesítményekben, logisztikai központokban, bevásárló csarnokokban, egészségügyi és oktatási közintézményekben, vendéglátó- és élelmiszeripari létesítmények hűtő/tárolótereiben. Könnyen, gyorsan, szerszámok nélkül, pillanatok alatt beállítható, szabványos és állítható villával rendelkező emelőgépek, melyek munkamagassága akár elérheti a 8 métert is.

Többféle és könnyű kezelhetőség

Többféle rakománykezelési lehetőséget biztosítanak, a keskeny, rövid és alacsony profiljuknak köszönhetően könnyen felpakolhatók egy platós kisteherautóra, közúton való szállításuk nem okoz gondot, a kompakt kivitelezésük egyszerűvé teszi a helyszínre szállítás logisztikáját is. Alacsony hasmagasságuk miatt egyenletes, sima területen alkalmazhatók biztonságosan.

Folyamatos használatra tervezve

Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető kisgépünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adunk át. Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő anyagmozgató gépek és eszközök kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

Motoros talicskák Kép
  Márka és típus / Type No. Max. emelési súly(T) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Erőforrás INDÍTÓKULCS Ár
BELLE BMD300 0,3 1588 925 716 155 benzin IGEN
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást a legkisebbtől a legnagyobb teheremelő gépeinkig. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra.

Ajánlatkérés