Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kompresszorok (<1250 l/min) Kép

Kompresszorok (<1250 l/min)

Dugattyús elven működő – garázskompresszor bérlés, kölcsönzés

Kölcsönözhető elektromos dugattyús kompresszoraink (más néven garázskompresszorok) festékszórók, élelmiszeripari, egészségügyi gépek működtetésére is alkalmasak. Feltöltött, átvétel után azonnal üzembe helyezhető állapotban adjuk át őket. Kiváló hűtés és halk működés
jellemző rájuk, kisipari és garázs célokra ajánljuk őket.

Vezető márkák, innovatív megoldások

Az általunk képviselt HITACHI és KAESER márkák a világ vezető kompresszor gyártói közé tartoznak, választékunk a legigényesebb otthoni és professzionális felhasználók, valamint kézműves szakemberek részére készült. A gépek nyomásától függően rákapcsolhatók szivattyúkra, speciális vibrátorokra, homokszórásra, fémszórásra. Kiemelkednek a piacon az innovatív műszaki megoldásaiknak és a maximális megbízhatóságuknak köszönhetően. Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, kiváló ár-érték arány, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Szakképzett tanácsadóink várják az Ön kérdéseit

Cégünk a magas minőségű, bérelhető berendezések mellett a felkészült kollégáink szakmai ismeretét és tapasztalatait kínálja ügyfeleinknek, annak érdekében, hogy energiatakarékos és megbízható sűrített levegő ellátó rendszert vehessenek igénybe.

Magas minőség, 19 telephely, 10 000 bérelhető eszköz

Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlenek a magas minőségű bérelhető gépeink.A teljes kerti munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére, országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Kompresszorok (<1250 l/min) Kép

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk légkompresszoraink szállítását, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáit.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

A válasz erősen függ a felhasználás volumenétől és gyakoriságától. Festéshez például nagyobb tartályú kompresszorra van szükség, hogy huzamos ideig és folyamatosan lehessen dolgozni vele. Barkácsoláshoz, már amennyiben a szerszámgépeket nem cseréljük le mind levegősre, önmagában érdemesebb kompresszort bérelni, mint vásárolni, ugyanis túl nagy, és nem feltétlenül megtérülő beruházás lenne.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden kompresszor található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A kompresszorok használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.