Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elektromos hőlégfúvók Kép

Elektromos hőlégfúvók

Elektromos hőlégfúvó bérlés, kölcsönzés

Válogasson fiatal gépparkunk széles választékú, bérelhető elektromos hőlégfúvói közül (ismertek még légmelegítő néven is), amelyek garantáltan megbízható, modern, jó hatásfokú készülékek. Azonnal üzembe helyezhetők, telepítést nem igényelnek, mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetők. Egyszerűen kezelhetők és könnyen szállíthatók, karbantartási és szervizigényük alacsony.

Elektromos hőlégfúvóink előnyei

Bérelhető berendezéseink előnyei, hogy könnyen mozgathatók, megkönnyítve a fűtést akár külön helyiségenként is. Nincs károsanyag kibocsátásuk és zajszintjük minimális. Gépeinkhez teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

Kiemelt műszaki konzultáció

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő elektromos hőlégfúvók és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk!

Elektromos hőlégfúvók Kép

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk hőlégfúvóink szállítását, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy az elektromos árammal való fűtéshez szükség van megfelelő kapacitású áramforrásra is. Az elektromos fűtést limitált méret és kapacitás jellemzi, ezért nagy helyiségek fűtésére nem igen alkalmas. Mobil hordozható, közvetlen befúvású elektromos hőlégfúvóink főként olyan helyen alkalmazhatók, ahol nem lehet gázokat és gázolajat, valamint nyílt lángot használni. Kisebb helyiségek befűtésére alkalmas.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden elektromos hőlégfúvónk található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére.   
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!