Építési állványok bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől


Építési állványok

Komplett állványprogramunkkal és állvány kiegészítőinkkel a legésszerűbb és leggazdaságosabb megoldást tudjuk kínálni a bonyolultabb felületekhez is. Állványaink használhatók akár falazási, akár vakolási, akár egyéb szerelési, tisztítási munkákhoz.
A járószintek csúszásmentes, perforált felületű acéllemezek, a feljárók zárható ajtósak. A járólapok keskenyek, így az állvány építési és bontási munka könnyebben végezhető. Az állványzathoz a létrafeljáró helyett lépcsőfeljáró is készíthető, sőt a lépcsőfeljáró önálló toronyként is kialakítható.

Ha nagyobb homlokzati felület egyidőben való elérhetősége a feladat, akkor az állványozás a jó megoldás. A homlokzatiállvány alap szélessége 0,73 m, munkasz-intek magasság 2 m, térállványnál a méret mindhárom irányban szabadon válasz-tható és többnyire csak a legfelső szint épül munkavégzésre alkalmas kialakítással.
AZ ÁLLVÁNYOK EGYÉB FUNKCIÓK ELLÁTÁSÁRA IS ALKALMASAK:

• ideiglenes jellegű időjárás elleni védelem, legyen szó akár egy még hiányzó csarnok falpótlásáról,akár komplett, tetővel
és oldalfalakkal ellátott -„becsomagolásról”
• gyalogos aluljárók, védőtetők
• átjáró híd
• pódiumok és tribünök
• reprezentatív installációk bemutatókra, kiállításokra.

Homlokzati, guruló, mobil és alumínium állvány bérlés

Amennyiben nagyobb homlokzati felület egyidőben való elérhetősége a feladat, akkor az állványozás a jó megoldás. Homlokzati állványaink alap szélessége 0,73 m, munkaszintek magasságilag 2 m-ként vannak kialakítva, még a térállványoknál a méret mindhárom irányban szabadon választható és többnyire csak a legfelső szint épül munkavégzésre alkalmas kialakítással. Guruló alumínium állványaink kisebb családi házak beltéri felújításokhoz alkalmazhatóak, akár lépcsőre is felépíthetőek. Könnyű mozgathatóságuknak köszönhetően bármikor gyorsan áthelyezhetőek és akár 12m magas járólapmagasságig felépíthetőek.

 

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás