Építési állványok bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől


Építési állványok

Építési állvány bérlés

Bérelhető komplett állványprogramunkkal és állvány kiegészítőinkkel a legészszerűbb és leggazdaságosabb megoldást kínáljuk a bonyolultabb felületekhez is. Állványaink használhatók akár falazási, vakolási, akár egyéb szerelési, tisztítási munkákhoz is.
A járószintek csúszásmentes, perforált felületű acéllemezek, a feljárók zárható ajtósak. A járólapok keskenyek, így az állvány építési és bontási munka könnyebben végezhető. Az állványzathoz a létrafeljáró helyett lépcsőfeljáró is készíthető, sőt a lépcsőfeljáró önálló toronyként is kialakítható.

Nagyobb homlokzati felület elérése

Ha nagyobb homlokzati felület egyidőben való elérhetősége a feladat, akkor az állványozás a legjobb megoldás. A homlokzati állvány alap szélessége 0,73 m, a munkaszintek magassága 2 m. Térállványnál a méret mindhárom irányban szabadon választható, és többnyire csak a legfelső szint épül munkavégzésre alkalmas kialakítással. Guruló alumínium állványaink kisebb családi házak beltéri felújításokhoz alkalmazhatóak, akár lépcsőre is felépíthetőek. Könnyű mozgathatóságuknak köszönhetően bármikor gyorsan áthelyezhetőek és akár 12m magas járólapmagasságig felépíthetők.

Sokrétű funkciók

-Ideiglenes jellegű időjárás elleni védelem: legyen szó egy még hiányzó csarnok falpótlásáról, vagy komplett, tetővel és oldalfalakkal ellátott „becsomagolásról”
-Gyalogos aluljárók, védőtetők
-Átjáró híd
-Pódiumok és tribünök
-Reprezentatív installációk bemutatókra, kiállításokra.

Átgondolt logisztikai szolgáltatások, országos lefedettség

A Profirentnél büszkék vagyunk teljeskörű logisztikai szolgáltatásainkra és országos lefedettségünkre. Bérelhető építési állványaink többféleképpen szállíthatók, és átgondolt kialakításuk egyszerűvé teszi a helyszíni szállítás logisztikáját. Országszerte 19 telephellyel és közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és berendezéssel rendelkezünk, így bárhol is legyen, ki tudjuk elégíteni az Ön igényeit. 

Folyamatos használatra tervezve

Az építési állványainkra az ipari minőség és sokoldalú, átgondolt használhatóság jellemző. Minden eszközünket használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át. Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő termékek kiválasztásában, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb funkcionalitást biztosítsuk!

 

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás