Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Orrfűrészek Kép

Orrfűrészek

Orrfűrész bérlés, kölcsönzés

Bérelhető orrfűrészeink sokoldalúan használható szerszámok, a megfelelő fűrészlappal gyors és kényelmes vágóeszközei fa, műanyag és fém anyagoknak. Kialakításuknak köszönhetően könnyen tarthatók és irányíthatók. Felhasználási lehetőségeik köszönhetően biztonságos és gyors megoldást jelent minden barkácsolónak és szakembernek, az otthoni műhelyekben és az ipari ágazatokban egyaránt. Alkalmazásuk eredményeképpen biztos lehet a gyors munkavégzésben és a pontos végeredményben.

Gyorsaság, hatékonyság, precizitás

Gyorsak, hatékonyak, praktikus és nagy teljesítményt biztosító kialakításuk meggyőző. Erős motorjuknak és a konstans elektronikának köszönhetően a nehéz feladatokhoz is kiválóak.

Biztonság, könnyű kezelhetőség, széleskörű lefedettség

Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű, bérelhető orrfűrészeink a teljes megmunkálási munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt. Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Szakértő a választásban

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő orrfűrész, fűrészlapok, valamint a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

 

Orrfűrészek Kép
  Márka és típus / Type No. Vágási mélység(MM) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Önrész mértéke(%) INDÍTÓKULCS Ár
BOSCH GSA1300PCE 230 480 165 90 10 NEM
7 400 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást a famegmunkáló gépeinkre is, ezzel támogatva ügyfeleink napi munkáit. 

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Az orrfűrészek kompakt és könnyen hordozható szerszámgépek, rendkívül precízen és gyorsan vágnak.  
Otthoni barkácsoláshoz kötelező elem, továbbá ácsoknak, asztalosoknak, egyéb fa- ill. anyagfeldolgozással foglalkozó szakembereknek.  
Előnyei a nagy mozgásszabadság, ill. hogy nincs szükség áramellátásra (kivéve, ha külső szívással üzemelnek). Hátrányai a korlátozott használati idő és a magasabb ár.  
A feldolgozandó anyagnak megfelelően: bár léteznek több anyag megmunkálására is alkalmas, úgynevezett „multimaterial” fűrészlapok, ezek élettartama jelentősen alacsonyabb, mint annak, amely egy adott anyag feldolgozására lett tervezve. Multimaterial lapot csak akkor válasszunk, ha egyszerre több fajta anyaggal is szeretnénk dolgozni! Amennyiben csak fát vágunk, válasszunk speciálisan fa vágásához kifejlesztett sűrű fogazatú fűrészlapot, alumínium esetében pedig kifejezetten erre a célra kapható lapot válasszunk.   
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden orrfűrész gép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Az orrfűrészek használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Orrfűrészeinkhez jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.