Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Konténeres kazánok Kép

Konténeres kazánok

Mobil kazánház bérlés, kölcsönzés

Bérelhető mobil kazánházaink gazdaságos, tiszta, csendes és hatékony üzemeltetésű berendezések. A 40 - 2 500 kW közötti teljesítményükkel a legkülönbözőbb használati célokra alkalmasak, például az eredeti kazán rekonstrukciója közbeni ideiglenes fűtés, a fűtési rendszer meghibásodása esetén szükséges vészfűtés, beton-, vakolat- és festékszárítás az épületeken, különböző anyagok és nyersanyagok hőkezelése, vagy például a biogáz üzemek erjesztőjének fűtése. A mobil kazánházakkal történő fűtés esetén egyúttal meleg víz és meleg levegő is előállítható.

Konténeres kazánház bérlés, kölcsönzés

Bérelhető konténeres kazánházaink 2 500 kW-ig terjedő teljesítményű robusztus szerkezetüknek köszönhetően nagy teljesítményű igényekhez és hosszú távú bérlésre is kitűnő megoldást jelentenek. Az 5, 10 és 20 lábas konténerekbe telepített kazánházaink számtalan lehetőséget kínálnak: fűtés és meleg víz előállítására, ideiglenes és állandó felhasználásra is alkalmasak.

Az alvázas mobil kazánházakhoz hasonlóan a konténeres kazánházak is a hagyományos kazánházak teljes körű technológiájával vannak felszerelve, beleértve a kéményt is. A könnyű fűtőolajjal (KFO) üzemeltetett kazánházaink a telepített teljesítménytől függően beépített KFO-tartállyal rendelkeznek. A tartály külön modulként is szállítható. Ha Ön PB-gáz tüzelésű ellátás mellett dönt, a gáztartály szállítását is biztosítani tudjuk.

A bérlés kiváló alternatíva a vásárlás helyett

Ha a meglévő kazánház balesetveszélyes állapotban van, nagyobb javítást igényel, vagy egyszerűen csak elavult, és Önnek nem áll rendelkezésére elegendő anyagi fedezet a cseréjre vagy nagyjavításra, a hosszú távú bérlés ideális megoldást jelent. Lényegtelen, hogy szilárd tüzelésű, vagy gázkazánról van-e szó.

Kiemelt műszaki konzultáció

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő ipari ventilátorok és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk!

 

Konténeres kazánok Kép

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk hűtő- és fűtőgépeink szállítását. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra.

Ajánlatkérés