Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Homlokzati állványok Kép

Homlokzati állványok

Homlokzati állvány bérlés, kölcsönzés

Bérelhető homlokzati állványaink abban az esetben ideális megoldások, amikor nagyobb homlokzati felület egyidőben történő elérése a feladat. A német Layher cég állványrendszerei mellett köteleztük el magunkat. A homlokzati rendszer márkaneve: „Blitz”, a térállvány rendszeré: „Allround”. Előbbinél az állvány alap szélessége 0,73 m, munkaszintek magasságilag 2 m-ként vannak kialakítva, utóbbinál a méret mindhárom irányban szabadon választható és többnyire csak a legfelső szint épül munkavégzésre alkalmas kialakítással. Az állványok teherbírása 2-6 kN/m2.

Nagy teljesítményű gépeink elsősorban ipari felhasználásra ajánlottak, de egyes esetekben otthoni felhasználásra is tökéletes választások. A sokoldalú professzionális munkagépeink képesek egyedi követelményeknek is megfelelni, így megfelelő választás akár kisebb cégek akár nagy, ipari vállalatok részére. Otthoni használatra keres homlokzati állványokat? Kérjen tájékoztatást kollégáinktól!

Maximálisan megfelelve a szakmai követelményeknek

Az állványzatokkal szemben támasztott egyik legfontosabb követelmény, hogy a munkavégzők kényelmesen és biztonságosan tudjanak mozogni a szinteken és a szintek között is. Komplett állványprogramunkkal és állvány kiegészítőinkkel a legészszerűbb és leggazdaságosabb megoldást kínáljuk a bonyolultabb felületekhez is. Állványaink használhatók falazási, vakolási, ill. egyéb szerelési, tisztítási munkákhoz is. A járószintek csúszásmentes, perforált felületű acéllemezek, a feljárók zárható ajtósak. A járólapok keskenyek, így az állvány építési és bontási munka könnyebben végezhető. Az állványzathoz a létrafeljáró helyett lépcsőfeljáró is készíthető, sőt a lépcsőfeljáró önálló toronyként is kialakítható.

Tanácsadás, tervezés, szállítás

A fenti speciális feladatoknál tanácsokkal és tervezéssel is tudunk segíteni, forduljanak hozzánk bizalommal! Állványkészletünk lehetővé teszi több nagyobb építési projekt egyidejű kiszolgálását is, de természetesen a lakosság és a kisebb projektek állványozási feladatait is szívesen vállaljuk, akár ipari, akár mezőgazdasági területen is. A legkisebbtől a legnagyobb eszközig biztosítjuk a szállítást Magyarország egész területén. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra. A szállítás díja egyedi árajánlat alapján történik, függve a szállítási távolságtól és a gép méretétől.

 

Homlokzati állványok Kép
  Márka és típus / Type No. Ár
LAYHER_BLITZ
Árajánlat alapján
LAYHER_ALLROUND
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

Bármilyen mennyiségű állványzatra biztosítjuk a szállítást az ország egész területén. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.  
Igen, igény esetén képzett szakembert biztosítunk a telepítési és bontási munkálatokhoz egyaránt.  
A homlokzati állvány kiválasztása során az alapvető méreteken felül fontos tudni, hogy a munkamagasság nem egyenlő a járólap magasságával!  
A kategória eszközeit folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adjuk át.  
A homlokzati állványzat olyan ideiglenes szerkezet, amelyet az épületek külsején állítanak fel, hogy az építési vagy felújítási projektek során a munkások számára biztonságos és stabil platformot biztosítsanak a magasban történő munkavégzéshez.  
A homlokzati állványzat biztosítja a munkavállalók biztonságát, és megkönnyíti a hatékony munkát az épületek homlokzatán, lehetővé téve a különböző magasságokba való feljutást és stabil platformot biztosítva a feladatok elvégzéséhez.  
A homlokzati állványzat bérlése költségmegtakarítást kínál, mivel nem szükségesek az előzetes beruházások és a folyamatos karbantartási költségek.  
Többféle homlokzati állványzatot kínálunk, többek között keretállványzatot, cső- és bilincsállványzatot, valamint rendszerállványzatot, amelyek mindegyike különböző projektigényeknek megfelelő.  
Igen, homlokzati állványzataink megfelelnek minden szükséges biztonsági előírásnak és ipari szabványnak, hogy biztonságos munkakörnyezetet biztosítsanak az Ön projektje számára.  
Igen, testre szabható homlokzati állványozási megoldásokat kínálunk, hogy megfeleljenek az Ön projektjének egyedi követelményeinek.