Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Famegmunkáló gépek Kép

Famegmunkáló gépek

Famegmunkáló gép bérlés, kölcsönzés

Akár professzionális, akár hobbicélból, ha bérelt eszközeinkkel végzi a faanyagok megmunkálását, nem csupán a végeredmény megfelelő minőségében lehet biztos, hanem a jelentős egyszeri beruházási költséget is megtakaríthatja velünk. A régi famegmunkáló gépek eszközök nagy választékban állnak a famegmunkáló kisgépeink az Ön rendelkezésére, amelyek jelentősen megkönnyítik és lerövidítik a munkafolyamatokat.

Professzionális gyalugép, körfűrész, szúrófűrész és orrfűrész

Akár a faiparban dolgozik, akár egy kezdő, de annál lelkesebb otthoni ezermester, mindenképpen szüksége lehet professzionális gyalugépre, körfűrészre, szúrófűrészre, illetve orrfűrészre. Professzionális bérelhető kisgépeink gondoskodnak a költséghatékony, ugyanakkor precíz és problémamentes famegmunkálás lebonyolításáról.

A teljes famegmunkálási munkafolyamatot lefedjük

Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű bérelhető gépeink a teljes famegmunkálási munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, szakképzett segítség

Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető kisgépünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át. Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő gyalugép, körfűrész, szúrófűrész és orrfűrész, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

 

Famegmunkáló gépek Kép

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást a famegmunkáló gépeinkre is, ezzel támogatva ügyfeleink napi munkáit. 

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden famegmunkálófép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A famegmunkáló gépek használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Igen, egyes gépeinkhez biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Famegmunkáló gépeinkhez jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.