Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Infra hősugárzók Kép

Infra hősugárzók

Infra hősugárzó kölcsönzés, bérlés

Válogasson fiatal gépparkunk széles választékú, bérelhető fűtési és hűtési gépei közül! Az infravörös hősugárzóink a levegő mozgatása (ventilátor) nélkül melegítik fel az előttük lévő szilárd testeket.  Pontszerű, irányított, sugárzó fűtést biztosítanak. Használatukkal megoldható a megfelelő munkakörülmények biztosítása olyan helyeken is, amelyek hagyományos módszerekkel nem fűthetők gazdaságosan.  Intelligens és hatékony fűtési megoldást nyújtanak speciális helyzetekben, de a hagyományos hőlégfúvók alternatívájaként is kiválóan használhatók.   Alkalmasak kicsi és közepes méretű terek, pl. rendezvénysátrak irányított fűtésére. Nyílt területen, szeles körülmények között is eredményesen alkalmazható!

Elektromos hőlégfúvóink előnyei

Bérelhető Desa Master Hall berendezéseink sugárzó, intenzív fűtést, azonnali meleget biztosítanak. Nincs oxigén felhasználásuk, légáramlást, illetve szálló port, füstgázt, kellemetlen szagot vagy párát nem bocsátanak ki. 100 %-os hatékonysággal, szabályozható teljesítménnyel működnek. Rövidhullámú sugárzás jellemző rájuk, az infra izzó élettartama min. 5.000 óra és a fényen nem vakítóan erős. Előnyei, hogy könnyen mozgathatók, megkönnyítve a fűtést akár külön helyiségenként is. Nincs károsanyag kibocsátásuk, zajszintjük elenyésző. Gépeinkhez teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

Kiemelt műszaki konzultáció

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő infra hősugárzók és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk!

Infra hősugárzók Kép
  Márka és típus / Type No. Áramerősség(A) Fűtőteljesítmény(KW) Feszültség(V) Dugalj/dugvilla készüléken(A) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Ár
DESA-MASTER HALL3000 13 3 230 16 550 640 340 12
4 300 Ft + ÁFA -tól
DESA-MASTER XL91 - 43 230 - 710 990 970 85
7 900 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk hűtő- és fűtőgépeink szállítását. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden gépünk található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére.   
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!