Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Zsaluzat Kép

Zsaluzat

A modern kori felületek elvárásainak megfelelve - zsaluzat kölcsönzés, bérlés

A zsaluzat azt a célt szolgálja, hogy megtámassza a monolit betont, amíg az a megfelelő szilárdságát eléri. A mai modern zsaluzatokkal kialakíthatók olyan felületek, melyek további vakolás nélkül, csupán gletteléssel a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. Cégünk DOKA márkanevű zsaluzati eszközöket ad bérbe, valamint a zsaluzáshoz szükséges kiegészítő elemek is megvásárolhatók telephelyeinken.

19 telephely 10 000 bérelhető eszközzel

Kölcsönözhető födémzsaluzati eszközök széles skáláját kínáljuk országosan 19 telephelyünkön, mintegy 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt: kiváló minőségű és ár-érték arányú héjazási elemek (Proframe táblák), különböző méretű fatartók, födémtámaszok, támasztólábak, villásfejek, stb. állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Biztonság, minőség, teherbírás

Eszközeinkre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden zsaluzati elemet folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adunk át.

Szakképzett kollégák és minden szükséges tartozék

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő zsaluzat, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a lehető leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

 

Zsaluzat Kép
  Márka és típus / Type No. Ár
S-186118000
Árajánlat alapján
B-48030009
Árajánlat alapján
B-48030002
Árajánlat alapján
B-48030003
Árajánlat alapján
S-586272000
Árajánlat alapján
S-586155500
Árajánlat alapján
B-48030008
Árajánlat alapján
B-48030006
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást korlátlan mennyiségű zsaluzati elemeinkre, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáit. 

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

A födémzsaluzat két leggyakrabban alkalmazott típusa a monolit vasbeton és a béléstestes zsaluzat. Monolit vasbeton födémek készítéséhez „fatartós” zsaluzatot kínálunk, melynek elemei használhatók a béléstestes födém ideiglenes alátámasztásához, túlemeléséhez is. További felhasználási terület az utólagos átalakítások esetén a meglévő födém alátámasztása a tartófal tehermentesítése céljából. A fatartós födémzsaluzat héjazása, azaz a betonnal közvetlenül érintkező elem az ún. Proframe tábla, amelynek anyaga 3 rétegű ragasztott fa, élei műanyag bevonattal zártak, sarkai speciálisan erősítettek. Maximum 60-as szöggel szabad átütni, csavarozása és darabolása tilos! Az egésztáblás lefedésen túl fennmaradó zsaluzandó részekre rétegelt lemez használata ajánlott.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden zsaluzati eszköz található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!