Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Törmelékcsúszda Kép

Törmelékcsúszda

bérlés, kölcsönzés

Bérelhető törmelékcsúszdáink száraz, lapátolható anyagok lejuttatására szolgálnak. A csúszda elemek ütésálló műanyagból készülnek, egyedülálló belső kopó bordázattal rendelkeznek. A bordák hosszú ideig megakadályozzák, hogy maga az elem fala kopjon. A bordák azt is biztosítják, hogy tároláskor az egymásba helyezett elemek ne tapadjanak össze. Használatuk csendes, kis tömegüknek köszönhetően könnyen szállíthatók és gyorsan felszerelhetők. A gyors szerelést speciálisan erre a célra tervezett kézi csörlő is segíti. Nagyobb magasság esetén az alsó elemek igénybevétele is nagyobb. Ilyen esetben használjuk az alsó részeken a béléselemeket. A csúszdarögzítő és béléselemei horganyzott acélból készülnek, így ezek élettartama is rendkívül hosszú.

Sittledobó csúszda bérlése, kölcsönzése

Bérelhető sittledobóink rögzíthetők állványhoz, ablaknyíláshoz vagy mellvédhez, de akár lapos illetve ferde tetőre is. Széles beöntő garatuk biztosítja, hogy akár egy talicskából is biztonságosan lehessen üríteni. Közbenső garatukkal az épület több szintje is kiszolgálható egy időben. A túlzott kiporzást a csúszdaelemekre rakott porvédő gyűrűk előzik meg. A törmelékcsúszda rendszereink ferdetető esetén maximum 20 m, lapostető esetén maximum 40 m magasságig építhetők.

Kiemelt műszaki konzultáció

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő sitt csúszdák, tartozékaik és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk! Igény esetén vállalunk szállítást, telepítést, bontást és egyéb kényelmi szolgáltatásokat is.

 

Törmelékcsúszda Kép
  Márka és típus / Type No. Szélesség(MM) Ár
743855-1 560
Árajánlat alapján
W305010 560
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

Bármekkora mennyiségű törmelékcsúszdára biztosítjuk a szállítást az ország egész területén. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Kézi csörlő: Kizárólag a csúszdaelemek felhúzására és leengedésére szolgál a fel-, illetve leszerelésnél. Egyéb anyag mozgatására nem használható! Kopólemez: Nagyobb felépítési magasságnál, illetve durva vagy éles törmelék esetén (például: tetőcserép) ajánlott a csúszda elfordításának területén használni a műanyag csúszda elem belsejében. Vezetőgyűrű: Ha a törmelékcsúszdát alul el kell fordítani, akkor ezt az elemet a legalsó csúszdaelem fölé kell tolni, és a csúszdaláncba kell akasztani. A kötelét pedig erre alkalmas helyre, például konténerre kell rögzíteni. Lapostető szerelék: Két osztott hordozócsőből, védőkorláttal ellátott keresztkötésből és az ellensúlyokból áll. A súlyok mennyisége függ attól, hogy milyen hosszban van a csúszda építve, illetve, hogy függőlegesen van-e szerelve vagy alul el van fordítva.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden törmelék- ill. sittledobó csúszdánk található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére.   
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!