Felvonók, csörlők, szállítószalagok bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől


Felvonók, csörlők, szállítószalagok

Felvonó, csörlő és szállítószalag bérlés, kölcsönzés

Az építkezéseken kiemelten fontos feladat az anyagok és személyek mozgatása. A körültekintően megválasztott építési felvonó vagy munkahíd döntően befolyásolja a függőleges szállítás hatékonyságát. Cégünk számos méretű és típusú bérelhető cserépfelvonót, csörlőt, illetve szállítószalagot bocsát ügyfelei rendelkezésére, a kisebb anyagszállító eszközöktől a nagy teherbírású gépekig.

Kölcsönözhető felvonó flottánk a legújabb technológiai fejlesztésű építési felvonókból áll, amelyek elektronikus vezérléssel rendelkeznek. Ez nem csak lágyabb indítást, hanem gyorsabb üzemet is biztosít. Olyan széles választékot kínálunk, amellyel minden igény kielégíthető, a legkisebbtől a legnagyobb teherbírásig. Gépparkunkban megtalálhatók a kisebb, 200 kg-os teherbírás tartományú, ferdepályás-köteles felvonók, az 500 kg-os fogasléces személy- és teherfelvonók, sőt az akár 100 m magasságig felépíthető 1500/2000 kg-os személy-, illetve teherfelvonók is.

Építési GEDA felvonók bérlése és szállítása

Kölcsönözhető nagy teljesítményű gépeink elsősorban ipari felhasználásra ajánlottak, de bizonyos esetekben otthoni felhasználásra is tökéletes választások. A sokoldalú professzionális munkagépeink képesek akár egyedi, testreszabott követelményeknek is megfelelni, így megfelelő választást jelentenek akár kisebb cégek, akár nagy, ipari vállalatok részére is. Otthoni használatra keres építési felvonókat? Kérjen tájékoztatást kollégáinktól! A legkisebbtől a legnagyobb eszközig biztosítjuk a teljes logisztikai folyamatot is, Magyarország egész területén. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük és így több idejük marad a napi munkájukra. A szállítás díja egyedi árajánlat alapján történik, a szállítási távolság és a gép méretének figyelembevételével.

Kiemelt műszaki konzultáció

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő felvonók és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk!

 

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás