Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Padlóburkolat felszakítók

PVC felszedő bérlés, kölcsönzés

Bérelhető linóleum felszedőink, más néven PVC felszakítók vagy padlóburkolat bontógépek professzionális és könnyen kezelhető csupaszítógépek, mindenféle ragasztott típusú padlóburkolat (pl.:csempe, greslap, linóleum) hatékony és egyszerű eltávolítására. Ezeknek a DEHACO gyártmányú padlóeltávolítóknak az a fő erőssége, hogy alkalmazásuk után az aljzat hibátlan állapotban marad.

Kompakt felszereltség

Kompakt gépeink rendkívül ergonomikus és felhasználóbarát módon üzemeltethetők előre- és hátramenetben egyaránt, ami ideális kis helyekre. Minimális zaj- és rezgésszinttel rendelkeznek, ezért kiválóan használhatók például irodaházak felújítása során, akár úgy is, hogy az irodai dolgozók jelen vannak. Erős (1650 Watt teljesítményű), mégis csendes motorral felszereltek, indítóáram-határolással ellátva, és egyúttal maximálisan biztonságosak is a beépített vészkapcsolónak köszönhetően. Könnyen szállíthatók (a kezelőelemek és a súlyok szétszedhetők). A vágóél mérete és típusa a helyi alkalmazási igényekhez igazítható.

Folyamatosan karbantartott eszközök, országos lefedettség

Minden járólap eltávolítónkat folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adunk át. Felszakítóink országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Segítség a kiválasztásban

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő felszedő, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

  Márka és típus / Type No. Munkaszélesség(MM) Teljesítmény(KW) Feszültség(V) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Ár
DEHACO DTS170 350 1,65 230 1100 1300 350 170
17 000 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk vágógépeink szállítását, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáját.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

PVC felszedőink professzionális célgépek, amelyeket kifejezetten ragasztott típusú padlóburkolat felszakítására ill. felszedésére terveztek. Ezeknek a nagy teljesítményű, egyedi kialakítású gépeknek az a fő erőssége, hogy alkalmazásuk után az aljzat hibátlan állapotban marad. Továbbá előre- és hátramenetben egyaránt üzemeltethetők, ami ezáltal a legkisebb helyeket is elérik. Minimális zaj- és rezgésszinttel rendelkeznek, ezért kiválóan használhatók például irodaházak felújítása során, akár úgy is, hogy az irodai dolgozók jelen vannak.  
A PVC felszedő vagy PVC bontógép néven is ismeretes berendezés többféle kivitelben érhető el. A “sétálva” működtethető változatok kisebb súlyúak és csendesebbek, azonban keskenyebb a felszedés szélessége.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.  
Nem minden kisgép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A padlóburkolat felszakítók használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Nem. Minden PVC felszedőt folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adunk át.  
PVC bontógépeinkhez jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.