Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Vakológépek

Országos lefedettség, minőségi választék

Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű bérelhető vakolástechnikai gépeink ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Sokoldalúság, kompatibilitás, könnyű kezelhetőség

Bérelhető vakológépeink felépítése és kezelése egyszerű, a gyári szárazhabarcs feldolgozására szolgálnak. Folyamatosan kevernek, szivattyúznak és habarcsot szórnak. Segítségükkel a habarcs a kívánt rétegvastagságban tökéletesen felhordható. Teljesen automatikus működésű, pneumatikus szállító gépek szárazhabarcsok továbbítására. A PUTZMEISTER gyártmányú berendezéseink a piacon elérhető legkompaktabb, legkönnyebben mozgatható és leghatékonyabb vakológépek. Kerekeiknek köszönhetően könnyen helyezhetők át egyik pozícióból a másikba. Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Magas minőségű műszaki tanácsadás

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő vakolástechnikai gépek, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

  Márka és típus / Type No. Szállítási teljesítmény(M3/ÓRA) Szállítási magasság(M) Max. szállítási távolság(M) Teljesítmény(KW) Feszültség(V) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Ár
PUTZMEISTER MP25 25 15 40 5,5 400 1324 1443 728 240
14 200 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk esztrich gépeink és vakológépeink szállítását, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáját.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

5 x 32A-es hálózati kábel csatlakoztatását teszi lehetővé a berendezés. Áramigénye 25A. D típusú (régebben C) kismegszakítóval van ellátva a kisgép.
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden vakológép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A vakológépek használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!