Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
kézi mozgatású teheremelők Kép

kézi mozgatású teheremelők

Teheremelő bérlés, kölcsönzés - sokoldalúságra tervezve

A kézi működtetésű teheremelőket sokoldalúságra tervezték, számos kompatibilis anyagmozgató rögzítéssel. A teheremelőkre a könnyen kezelhetőség, többféle teherkezelési lehetőség, nagy terhelhetőség és egyszerű szállíthatóság jellemző (akár egy kisteherautó csomagtartójába is beférnek). Nyomot nem hagyó kerekekkel ellátott kézi magasemelőink beltéri alkalmazásra ideálisak. Szerszámok nélkül, gyorsan (akár másodpercek alatt) beállíthatók. Minden bérelhető kézi teheremelőt folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adunk át.

19 telephely, 10 000 bérelhető gép

Bérelhető kézi emelőink országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!

Szakképzett segítség

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő kézi mozgatású teheremelők, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, kölcsönzésében, hogy a lehető leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

 

kézi mozgatású teheremelők Kép
  Márka és típus / Type No. Emelési magasság(M) Teherbírás(KG) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Ár
GENIE SLA25 7,94 295 2080 1990 1850 204
Árajánlat alapján
GENIE_SLA25 7.94 - 2800 1990 1850 204
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást a legkisebbtől a legnagyobb teheremelő gépeinkig. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Terhelje le a kézi emelőt és ne a derekát! A kézi teheremelő gépek segítségével megoldhatja az anyagmozgatást, és egyúttal megóvhatja az egészségét. A teheremelők kompakt kialakításuknak köszönhetően könnyen manőverezhetők, egészen szűk helyeken is bevethetők. Számtalan területen felhasználhatók: nagy raktárépületekben, kisebb kereskedésekben. Néhány kg-tól akár 295 kg teher elhordásáig alkalmasak anyagmozgatásra.  
A teheremelő bérléséhez keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére a megfelelő teheremelő kiválasztásához.   
A teheremelő csak a központi telephelyünkön elérhető. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál, a profirent@profirent.hu vagy a nehezgep@profirent.hu email címek egyikén.  
A kézi teheremelők könnyen, 1,5t teherbírású platós vagy dobozos kisteherautóval szállíthatók, de igény esetén vállaljuk az eszközök helyszínre ki- és visszaszállítását is.  
Nem. A munkavédelmi törvény előírása alapján azonban a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek a különböző kisgépek szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzá kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Igen, amennyire kapacitásunk engedi, tudunk kezelőszemélyzetet is biztosítani a gépeinkhez.