Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Egyéb fűrészek, darabolók Kép

Egyéb fűrészek, darabolók

Fűrész, daraboló kölcsönzés, bérlés: szalagfűrész, aligátorfűrész

Bérelhető fűrészeink és darabolóink mindegyikét a legkülönbözőbb anyagok, pl. pórusbeton, tégla vagy egyéb falazat vágására, metszésére tervezték. Nagy pontosságú vágási technológiát képviselnek, miközben maximális erőfeszítés-megtakarítást tesznek lehetővé a fűrészelés során. Minden építkezésen otthonosan mozognak, könnyen kezelhetők és akár egy személy által mozgathatók. A gyártók tapasztalata számos gyakorlati részletben tükröződik, amelyek gyors működtetést és pontos munkát eredményeznek a lehető legjobb vágási pontosság érdekében, miközben csökkentik a fűrészek törésének, szakadásának kockázatát.

Aligátorfűrész bérlés

Közkedvelt aligátorfűrészeink például ideálisak porózus blokktéglák pontos, anyagveszteség nélküli vágásához. Nagy teljesítményű meghajtó motoruk minden felhasználói igényt kielégít. A rájuk jellemző gyors és egyszerű fűrészlap csere minimális állásidőt tesz lehetővé.

19 telephely, országos lefedettség

Fűrészeink, darabolóink országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt. Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető fűrészünket és darabolónkat folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adunk át.

Szakképzett segítség a választásban

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő fűrész és daraboló gépek, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

 

Egyéb fűrészek, darabolók Kép
  Márka és típus / Type No. Ár
Nincsenek termékek

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk vágógépeink szállítását, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáját.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését. Az aligátorfűrészek egyébként bármilyen személygépkocsival könnyen szállíthatók.  
Nem minden kisgép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A fűrészek és vizesvágók használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Minden fűrészt és darabolót folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adunk át, és nem biztosítunk kezelőt.