Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Úthenger > 1t Kép

Úthenger > 1t

Vibrohegerek bérlése, kölcsönzése - teljeskörű szolgáltatásokkal

Az úthengerek (teljes nevükön vibrációs úthengerek) több méretben is bérelhetők.

Kölcsönözhető ráülős úthengerek, különböző szerkezetű talajokhoz, földmunkákhoz

Az egészen kis méretű, kézi vezérlésű változat – melyet vezérlőrúddal irányítanak – egy vagy két lemezhengerrel rendelkezik. Ezt hívják gyalogkíséretű vibrációs hengernek, melyet főként padkák tömítésére használnak. Béreljen tőlünk önjáró, dízelmotoros meghajtású JCB úthengereket, amelyek két azonos átmérőjű és szélességű dobhengerrel rendelkeznek! A Profirent minőségi kínálatából 1970 kg-tól – 2940 kg-ig terjedő tömegű JCB úthengerek bérelhetők, melyekhez típustól függően 1 m-es vagy 1,2 m-es dobszélesség is választható. A vibrációs úthengerek kiválóan alkalmasak az aszfalt és az altalaj tömörítésére is. Ideálisak továbbá parkolóhelyek és autópályák útjavításához, hiszen az egyenletes hidrosztatikus hajtás megakadályozza az aszfalt hegesedését, az egyenletes sebességnek köszönhetően.

Országos kirendeltség - szervíz ügyelet

Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel/géppel állunk ügyfeleink rendelkezésére! Minden egyes úthengerünkhöz szervíz ügyeletet biztosítunk.

 

Úthenger > 1t Kép
  Márka és típus / Type No. Tömeg(KG) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Ár
JCB VMT160-100 1970 2140 2320 1150
Árajánlat alapján
JCB VMT260-120 2940 2490 2480 1360
Árajánlat alapján
JCB CT260-120 2740 2490 2510 1295
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vagy akár azon kívül is biztosítjuk az összes földmunkagépünknek a szállítását, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

A választás attól függ, hogy milyen munkaterületen fog a hengerrel dolgozni. Az egy dobbal ellátott úthengerek hátsó kerekekkel rendelkeznek, ezáltal jó a tapadásuk és az osztályozhatóságuk, valamint jól kezelik a keskeny fordulókat. Ezzel szemben a dupladobhengerek nem rendelkeznek kerekekkel, ebből kifolyólag nincs tapadásuk, és az akadályokkal is nehezebben birkóznak meg. Az egydobos úthengerek jellemzően a 10 tonna feletti gépek között találhatók meg.   
A dobhengerek olyan tömörítők, amelyeket nagy teherbírásuk miatt nagy munkaterületen (parkolóhely, építési telek stb.) használnak. Ezzel szemben lemezes hengert kisebb, keskenyebb munkaterületeken alkalmaznak, például árkok vagy szemcsés talajok esetén. A lemezes tömörítők nem motoros görgők, hanem gyalogkíséretűek. A dobhengerekkel (egy dobgörgő vagy kettős dobhenger) kezelheti a szemcsés és összetartóbb talajt, például az iszapot vagy az agyagot.    
A vizet a tömörítési folyamatban többféle módon lehet felhasználni. A dobhengerek súlynövelése a dob belső víztartály elhelyezésével lehetséges, mely növeli a tömörítő erőt. Néhány felhajtható görgős modell olyan víztartályt tartalmaz, amely a talajra permetezi a vizet, hogy nedvességet adjon a tömörítéshez. E mellett a kezelők permetezhetik is a henger dobjait, hogy a forró aszfalt ne tapadjon a hengerhez.  
Igen, minden úthengerünkhöz biztosítunk szervízügyeletet.  
Úthengereinkhez igény esetén biztosítunk gépkezelőt, külön díjazás ellenében.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.   
Az 1722-es kódszámú Vibrációs henger vizsga szükséges.