Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kerti gépek Kép

Kerti gépek

Kerti gép bérlés, kölcsönzés

Bérelhető kerti gépeink magas minősége a biztosíték azok gondtalan használatára. Fő szempont ebben a kategóriában szereplő berendezéseink professzionális minősége mellett azok egyszerű használhatósága. Ezzel segítik igazán a kerti munkát.
Bérelhető fűhengereink, fűkaszáink, fűnyíróink, gyepszellőztetőink, kerti aprító gépeink, láncfűrészeink, magassági ágvágóink, rotációs kapáink, talajfúróink, tűzifa hasító gépeink és sövénynyíróink a kerti munkák hatásos és nélkülözhetetlen eszközei.

Könnyű kezelhetőség, szakképzett segítség

Könnyen kezelhetők, tisztán tartásuk és tárolásuk egyszerű. Bérelhető kerti gépeink közül válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbeket, kérje szakképzett kollégáink segítségét az ideális gépek, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát! A kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Költséghatékonyság, magas minőség, precizitás, alaposság

Professzionális kerti gépeink gondoskodnak a költséghatékony, ugyanakkor precíz és alapos gyepelőkészítés, talajtömörítés, behengerlés, nyírás, szellőztetés, vágás, fúrás, hasítás és számtalan egyéb folyamat lebonyolításáról. Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű bérelhető gépeink a teljes kerti munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Rendszeresen karbantartott állapot, ipari minőség, kiváló ár-érték arány

Az eszközökre a maximális biztonság, kiváló ár-érték arány, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Kerti gépek Kép

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást összes kerti gépünkre, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáit.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden kerti gép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A kerti gépek használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Igen, egyes gépeinkhez biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Kerti gépeinkhez jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.