Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elektromos hőlégfúvók

Elektromos hőlégfúvó bérlés, kölcsönzés

Válogasson fiatal gépparkunk széles választékú, bérelhető elektromos hőlégfúvói közül (ismertek még légmelegítő néven is), amelyek garantáltan megbízható, modern, jó hatásfokú készülékek. Azonnal üzembe helyezhetők, telepítést nem igényelnek, mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetők. Egyszerűen kezelhetők és könnyen szállíthatók, karbantartási és szervizigényük alacsony.

Elektromos hőlégfúvóink előnyei

Bérelhető berendezéseink előnyei, hogy könnyen mozgathatók, megkönnyítve a fűtést akár külön helyiségenként is. Nincs károsanyag kibocsátásuk és zajszintjük minimális. Gépeinkhez teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

Kiemelt műszaki konzultáció

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő elektromos hőlégfúvók és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk!

  Márka és típus / Type No. Ár
Nincsenek termékek

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk hőlégfúvóink szállítását, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés