Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fűrészek, asztali vizesvágók, betonvágók Kép

Fűrészek, asztali vizesvágók, betonvágók

Fűrészek, asztali vizesvágók, betonvágó kölcsönzés, bérlés

Vágáshoz, fűrészeléshez, daraboláshoz, térkő roppantáshoz és burkolat felszakításához szükséges bérelhető eszközeink országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Költséghatékonyság, precizitás

Kölcsönözhető eszközeink lehetővé teszik a költséghatékony, ugyanakkor precíz és problémamentes vágási, darabolási munkálatok lebonyolítását. Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlenek a magas minőségű bérelhető gépeink, amelyek állnak ügyfeleink rendelkezésére. Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Szakképzett segítség a választásban

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő gépek és eszközök, továbbá a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

 

Fűrészek, asztali vizesvágók, betonvágók Kép

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk vágógépeink szállítását, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáját.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését. Az aligátorfűrészek egyébként bármilyen személygépkocsival könnyen szállíthatók.  
Nem minden kisgép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A fűrészek és vizesvágók használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Minden fűrészt és darabolót folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adunk át, és nem biztosítunk kezelőt.