Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Függesztett munkaállványok Kép

Függesztett munkaállványok

Függesztett munkahíd kölcsönzés, bérlés

Bérelhető GEDA függesztett munkaállványaink (ismertek még függesztett híd néven is) remek megoldást jelentenek a magasban, homlokzaton végzett munkához. Nem foglalnak nagy helyet a területen, de széles munkafelületet biztosítanak. A függesztett munkaállványok akár 14 m szélességben, 50 m magasságig is biztosítják a kényelmes és biztonságos munkavégzés feltételeit.

A bérelhető GEDA munkahidak előnyei

A rendkívüli teherbírásuknak köszönhetően az anyagok és egyéb szükséges berendezések együtt mozgathatók a dolgozókkal. Gyorsabb és pontosabb munkavégzés érhető el, így a projekt kisebb munka- és üzemi költséggel végezhető el. A munkavégzés mindig optimális magasságon történik, az anyagok és szerszámok könnyen elérhetők. Az adott projekthez leginkább illeszkedő munkahíd választható (max. 14 m-ig), a vízszintes telepítés egyszerűen megoldható. Nincs szükség fali kikötésekre, a munkahíd tartószerkezete a tetőn van. A munkahíd választása esetén az épületbe illetéktelenek bejutása kizárt, amely nagyobb biztonságot jelent. Nincs nagy terjedelmű akadály a munkaterületen, könnyű a tárolás és szállítás, a dolgozóknak nem kell naponta többször fel- és lemászni.

Kiemelt műszaki konzultáció

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő függőállványok és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk!

 

Függesztett munkaállványok Kép
  Márka és típus / Type No. Szállítási magasság(M) Szállító kosár mérete(M) Emelési mód Szállítási funkció Tápfeszültség/áramigény(V/A) Emelési sebesség(M/PERC) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Ár
GEDA AB450 100 14 Drótköteles Személy/teher 400 9 14 1200 1200 700
Árajánlat alapján
GEDA AB650 100 14 Drótköteles Személy/teher 400 9 14000 1200 1200 700
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

A legkisebbtől a legnagyobb eszközig biztosítjuk a szállítást az ország egész területén. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra. 

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Mindig Budapestről történik a szállítás telephelyeken nem elérhetőek közvetlenül ezek a gépek.  
Keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére.   
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!