Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fűnyírók

Fűnyíró kölcsönzés, bérlés

Bérelhető fűnyíróink hatalmas segítséget jelentenek azokban a kertekben, melyekben a füvesítés jelentős területet foglal el.  A kert méretének és kialakításának megfelelő fűnyíró hozzájárul ahhoz, hogy mindig rendezett környezetben, gondozott gyep mellett élvezhesse otthona kényelmét. A kerti munka lehet szórakozás és stresszoldó elfoglaltság, de akár meg is nehezítheti a mindennapokat. A megfelelő fűnyíró bérlésével jelentősen megkönnyíthetőek a feladatok, és a kert használata valóban arról szólhat, amiről kellene.

Szakképzett segítség és minden szükséges kiegészítő

HONDA és HUSQVARNA gyártmányú kölcsönözhető fűnyíróink közül válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet, kérje szakképzett kollégáink segítségét az ideális gép, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát! A kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Költséghatékony és problémamentes munkavégzés - Ipari minőség

Professzionális fűnyíróink gondoskodnak a költséghatékony, ugyanakkor precíz és problémamentes kerti munkálatok lebonyolításáról. 
Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű bérelhető gépeink a teljes kerti munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb kölcsönözhető géppel és eszközzel együtt.
Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, kiváló ár-érték arány, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

 

  Márka és típus / Type No. Munkaszélesség(CM) Erőforrás Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Ár
HUSQVARNA LC247 47 benzin 1200 1200 500 27
5 200 Ft + ÁFA -tól
HONDA_HRG465C2SDE 46 benzin - - - 32
3 200 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást összes kerti gépünkre, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáit.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Az eszköz kiválasztása során több szempontot is érdemes figyelembe venni, a kényelem és praktikum érdekében. A nagy teljesítménnyel rendelkező, benzines fűnyírók rendszerint nagy kertek rendben tartására ideálisak. Sűrű és magas fűvel is képesek elbánni, a némileg bonyolultabb karbantartásukat pedig a bérbeadás részeként mi vállaljuk át Ön helyett.   
Az elektromos fűnyírók a mai napig a legnépszerűbb változatnak mondhatók. Kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, tökéletesen alkalmasak kisebb és közepes kertek nyírására. A benzinmotoros gépeknél lényegesen egyszerűbb a használatuk, nem igényelnek különösebb karbantartást, csupán az időnkénti tisztításukra kell figyelmet fordítani. Kényelmesen használhatók minden olyan helyszínen, ahol rendelkezésre áll hálózati áramellátás, csupán az áramvezető kábel kellemetlenségével kell megbirkózni. A zajszintjük lényegesen alacsonyabb a benzines változatok zajszintjénél, noha némileg hangosabbak az akkumulátoros gépeknél. Súlyuk jellemzően 6-15 kg között változik, így kényelmesen használhatók szinte bárki számára. A teljesítményük némileg elmarad a gyengébb benzinmotoros gépek mögött.  
Az akkumulátoros fűnyíró gépek a mai napig nem terjedtek el szélesebb körben. Ez részben a magasabb árkategóriával magyarázható, ami megközelíti az olcsóbb robotfűnyírók árszintjét. Az akkumulátoros fűnyírók jó megoldást kínálnak abban az esetben, ha szívesen dolgozunk a kertben, és gondozott gyeppel rendelkezünk. Az akkumulátoros gépek kifejezetten halk üzemmódra képesek. Rendszerint lítium-ion akkumulátorral vannak felszerelve, gyors töltést és hosszabb élettartamot biztosítanak. Az akkumulátor üzemideje korlátot szab a gép használhatósága elé: ezen a problémán egy csereakkumulátor segít. Érdemes figyelembe venni a telep kapacitását, amit mAh mértékegységgel jelölnek; minél nagyobb ez az érték, annál hosszabb üzemidőt várhatunk.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden fűnyíró található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A fűnyírók használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Igen, egyes gépeinkhez biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Fűnyíróinkhoz jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.