Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elektromos ollós emelők Kép

Elektromos ollós emelők

Elektromos ollós emelő kölcsönzés, bérlés

Bérelhető elektromos ollós emelőink széles választékú fiatal gépparkjával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Mobil szerelőkosarainkat elsősorban belső munkálatokra ajánljuk. Rendkívül könnyen kezelhetők, nyomot nem hagyó kerekekkel rendelkeznek, valamint akkumulátoros meghajtásúak. 

Megemelt platform, kitolható padozat

Elektromos ollós emelőink megemelt platform mellett is képesek biztonságosan menetelni a modern érzékelőiknek köszönhetően. Ezen felül kitolható padozattal rendelkeznek, amelynek köszönhetően megnövelt szélességű területet képesek befogni. A szűk helyeken a 0,76 és a 0,81 m széles ollós emelőink könnyű manőverezést biztosítanak, és akár egy ajtón is beférnek. 

Magas emelés és teherbírás

GENIE, JCB, SKYJACK, JLG és HAULOTTE gyártmányú elektromos ollós emelő flottánk egyes tagjai nem kevesebb, mint 13,8 m-ig is tudnak emelni, és 454 kg teherbírásra is képesek. 230 V-ról tölthetőek. Ollós emelőinkhez teljeskörű szolgáltatást biztosítunk.

Műszaki konzultáció magasfokon

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő elektromos ollós emelő, a tartozékai és kiegészítői, valamint a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk!

 

Elektromos ollós emelők Kép
  Márka és típus / Type No. Ár
Nincsenek termékek

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vagy akár azon kívül is biztosítjuk az összes emelőgépünknek a szállítását, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés