Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Deltaláncos rakodók

bérlése, kölcsönzése - teljeskörű szolgáltatásokkal

A deltaláncos gépeink igen sokoldalú és széles körben alkalmazható csúszókormányzású rakodó gépek. Sokoldalúságuk kulcsa, hogy számos tartozék csatlakoztatására alkalmasak, ezáltal szinte bármilyen munkára könnyen befoghatók. Legyen szó kábelfektetésről, gödörfúrásról, síkelőkészítésről, hómarásról vagy szimpla anyagmozgatásról, a Profirent bérelhető deltaláncos rakodói tökéletesen kiszolgálják az Ön minden igényét.

Maximális biztonság, megbízhatóság

A munkagépeink kezelése igen egyszerű, és emellett maximálisan biztonságos is. Masszív felépítésű és extra széles nyomtávú eszközök: tömegközéppontjuk alacsonyan helyezkedik el, így stabilan és megbízhatóan végzik el a rájuk bízott feladatot.

Egyszerű kezelhetőség, megfelelő súlyeloszlás és csúszásmentesség

Könnyű, jól manőverezhető gépek, amelyek páratlan erejükkel komoly alternatívát jelentenek a csúszókerekes rakodókkal és más gépekkel szemben. Kezelői platformjuk könnyen kezelhető. A függőleges emelőkarokkal nehéz súlyok emelésére és szállítására is használhatók, akár 2,7 t tömeggel. Maximális magasság és kinyúlás jellemzi az egyes típusokat: az akár 3 m feletti magasságban lévő rögzítőcsap lehetővé teszi a konténerbe történő közvetlen ürítést. Kíméletesek a talajon: a megerősített kevlár lánctalpak a tömeget egyenletesen osztják el, így alig hagynak nyomot a gyepen, miközben bármely talajviszony esetén jobb tapadást biztosítanak, legyen az akár homok, sár, sóder, kő, beton vagy aszfalt. A széleskörűen felszerelhető adaptereknek köszönhetően több ember munkáját is kiválthatja a gép.

Bérelhető tartozékok deltaláncos rakodókhoz:

Árokásó
Kanál
Villa
Szintező
Síkelőkészítő
Talajmaró
Fúrószár 300 - 600mm

Találja meg az Ön számára legjobb deltaláncos rakodót, kérdése, kérése esetén pedig keresse bizalommal szakértő kollégáinkat!

Országos kirendeltség és egyre bővülő gép, valamint eszköz kínálat

Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel/géppel és a hozzájuk tartozó szerelékekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére! Minden egyes törzscsuklós rakodónkhoz szervíz ügyeletet biztosítunk.

  Márka és típus / Type No. Ajánlott emelési súly(T) Billentési magasság(M) Max. emelési súly(T) Erőforrás Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Motor teljesítménye(KW) Üzemanyag tartály mérete(L) Ár
BOBCAT T590 0,9 3,023 2,7 dízel 3378 1972 1782 3283 50,8 138,2
Árajánlat alapján
TORO DINGO TX1000 0,45 2,06 1,3 dízel 2560 1352 860 1283 18,6 44
Árajánlat alapján
TORO DINGO TX1000 WT 0,49 2,06 1,39 dízel 2560 1352 1040 1297 18,6 44
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vagy akár azon kívül is biztosítjuk az összes földmunkagépünknek a szállítását, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

A csúszókormányzású rakodó (avagy a népszerű gyártó márkanevén ismert bobcat) egy kis helyen is könnyen manőverezhető rakodó gép. A talajjal érintkezhet kerekeken vagy deltaláncon keresztül. Utóbbiakat hívjuk deltaláncos rakodónak.  
A deltaláncos rakodók sokoldalú és széles körben alkalmazható rakodó gépek. Könnyűek, jól manőverezhetők, páratlan erejükkel komoly alternatívát jelentenek a csúszókerekes rakodókkal és más gépekkel szemben. Kíméletesek a talajon: a lánctalpak a tömeget egyenletesen osztják el, így alig hagynak nyomot a talajon ill. bármely talaj esetén jobb tapadást biztosítanak.  
Rengeteg adapter ill. tartozék csatlakoztatására alkalmasak, ezáltal szinte bármilyen munkára könnyen befoghatók, pl. kábelfektetés, gödörfúrás, síkelőkészítés, hómarás vagy szimpla anyagmozgatás.  
Kiegészítő szerelékeket kínálunk a deltaláncos rakodókhoz. Többek között árokásót, kanalat, villát, szintezőt, szintelőkészítőt, talajmarót, fúrószárakat.  
A bérelhető szerelékeink mind kompatibilisek a bérelhető deltaláncos rakodóinkkal. Amennyiben csak rakodót, vagy csak szereléket kíván bérelni nálunk és azokat „idegen” tartozékokkal párosítani, szakképzett kollégáink szívesen segítenek az összeilleszthetőség megválaszolásában.  
Igen, minden deltaláncos rakodónkhoz biztosítunk szervízügyeletet.  
A deltaláncos rakodókhoz igény esetén biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást, külön díj ellenében.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.  
A 1222-es kódszámú (géptípus: Lánctalpas kotrók) vizsga szükséges.