Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Teleszkópos rakodók

Teleszkópos rakodó kölcsönzés, bérlés

Bérelhető teleszkópos rakodóink univerzális használhatóságuk miatt igen nagy segítséget jelentenek a mezőgazdasági termények és anyagok rakodási munkáinak elvégzésében. Nagy emelési magassága (akár 4,04-17,51 m) bizonyos típusú feladatok elvégzése során nélkülözhetetlenné teszi a teleszkópos homlokrakodókat.

Kis helyen vagy csúszós felületen rakodás

Wiedemann és JCB gyártmányú, különböző méretekben elérhető rakodóink kis helyiségekben vagy szűk folyosókon történő munkára alkalmasak, de nem okozhat problémát a sáros, trágyával borított területeken történő munkavégzés sem. Teleszkópos rakodóink gémje kotrókanállal vagy rakodóvillával is felszerelhető. A rakodási igények széleskörű kielégítését az egyszerű, de robusztus felépítés és a széles skálán mozgó munkaeszköz választék teszi lehetővé.

Magaszintű műszaki konzultáció

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő teleszkópos emelőgépek, tartozékok, kiegészítők és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk!

 

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vagy akár azon kívül is biztosítjuk az összes emelőgépünknek a szállítását, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Az egyes gépek emelési diagramjai segítenek a pontos választásban. Az X tengelyen láthatjuk a gép kinyúlását méterben. A 0 minden esetben a gép első kerekének elejénél van. Az Y tengelyen az emelési magasságot látjuk. E két adat függvényében a maximális emelési súly leolvasható a különböző sávokban feltüntetett értékek szerint. Billentés esetén fontos a billentési magasságot is meghatározni. Keressen minket az elérhetőségeinken, bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére.   
Igen, tartozékokból és szerelékekből is széles paletta áll ügyfeleink rendelkezésére. Kanalak, villák, villahosszabbítók, csörlők, horgok, seprű adapterek, talajfúrók stb.   
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.  
A teleszkópos rakodókhoz 4511-es kódszámú géptípus vizsga szükséges.   
Igen, igény esetén vállalatunk jogosítvánnyal rendelkező, tapasztalt gépkezelőt biztosít.  
Minden rakodógépünkhöz jogosítvány szükséges.  
Nem minden rakodónk található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére.   
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!