Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hézagvágók Kép

Hézagvágók

Hézagvágó kölcsönzés, bérlés

Útjavítás, aszfaltozási munkák, dilatációs vágások, bekötő csövek, mint például a víz-, gáz- és fűtéscsövek cseréje, vagy más bontási munkálatok esetén sokszor szükséges a már meglévő burkolat feltörése és felszedése. A törési munkálatok előtt azonban feltétlenül szükséges a bontási terület széleinek elhatárolása a megmaradó, épen hagyott területtől. Az ilyen típusú munkához mindenképpen javasoljuk a vizes aszfaltvágó, illetve betonvágó, azaz összefoglaló néven vizes hézagvágó bérlését. A felsoroltakra, továbbá számos egyéb felhasználási területre a bérelhető, gyémánt vágótárcsás GÖLZ hézagvágóink ideális megoldást kínálnak.

Benzines és elektromos hézagvágók 

Benzines és már elektromos meghajtással is elérhető hézagvágóink országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt. Eszközeinkre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Mindegyik bérelhető hézagvágónkat folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adunk át.

Szakképzett konzultációs segítség

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő hézagvágó gépek, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

 

Hézagvágók Kép
  Márka és típus / Type No. Ár
Nincsenek termékek

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk vágógépeink szállítását, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáját.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Adott, jól behatárolt területen az útburkolat cseréje, javítása történik, és a javítandó terület jól lehatárolható, meghatározható.  Dilatációs vágásokhoz, kátyúzáshoz, kisebb aszfaltozási munkához, ahol fontos, hogy ne sérüljön az ép útburkolat. Aszfalt és beton rétegeket kell feltörni például bekötő csövek (fűtés-, gáz-, víz-, szennyvízcsövek) cseréje esetén. A hézagvágó bérlés egy kifejezetten erre alkalmas kombi tárcsával erre az esetre is ideális megoldás.  
Teljes útfelület cseréje esetén, ahol nincs megmaradó aszfalt vagy betonréteg, a szélek a földben végződnek: itt nincs szükség hézagvágó bérlésére, ugyanis a teljes felület feltörhető. A beton-, illetve aszfaltbontási munkálatokhoz bontókalapács használatát javasoljuk, amelyek akár 30 cm vasbetonnal is megbirkóznak.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését. A hézagvágók személygépkocsival + 750 kg teherbírású utánfutóval szállíthatók.  
Nem minden kisgép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A hézagvágók használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Minden hézagvágót folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adunk át, és nem biztosítunk kezelőt.